Laney Lg-35r Aranıyor...

Arkadaşlar yakın zamanda bu amfiyi almayı düşünüyorum.kullanan yada bileniniz varsa tüm artı ve eksi yönlerini paylaşabilirmi.marshall mg30dfx alcaktım,vazgeçtim.benim amfiden beklentilerim şu.ev dışında kullanılmayacak.30 watt bi amfi.reverb var üzerinde.ben drive tonunu pedaldan alıcam.amfinin drive kanalıyla işim yok.güzel bi clean ve aynı güzellikte bi reverb istiyorum.sizce laney bu 2 isteğimi karşılarmı??


şimdiden teşekkür ederim...
 
Selam, bahsettiğin amfiyi denemiştim, drive ile işim yok ve clean ton istiyorum demişsin, o zaman bu amfi çok hoşuna gider diye düşünüyorum. Gerçekten çok hoş dolgun temiz bir cleanı vardı amfinin sırf clean tonu için alınır demiştim kendi kendime, denediğim birçok ss amfiden daha çok hoşuma gitmişti.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
bugün tünele gittim denedim amfiyi.ilk önce çok kaliteli bir stratla denedim.daha sonrada kendi gitarım gibi emg manyetikli bir gitarla.açık konuşmak gerekirse reverb de hoşuma gitmedi clean da.drive kanalına hiç bakmadım bile çünkü kullanmıcam.yaptığım araştırmalar hep olumluydu.ama abartıldığını düşünüyorum.bu kişisel bir görüş.beğenilen bir amfi aslında.ama benim hoşuma gitmedi.başka modellere,markalara yönelicem artık.
 
bugün bizzat baktım lg35r de celestion yok.çok isterdim ama malesef. bende hcm10 vardı ondada yoktu.aslında okadarcık bi amfide celestion beklemiyordum açıkcası :)
 
Dediğin amfiyi denedim ve sana şunu söyliyim tam aradığın alet.. harika ses veriyor kesinlikle aldığında keşke şunumu alsaydım demiyeceğin bir amfi.. Tekrar söylüyorum hiç düşünme direk al..

bende LANEY LX35D almıştım biraz daha sert tonları olduğu için.. inanılmaz memnunum.. bence 50 watt'a kadar LANEY den şaşılmaması gerekir.. (tarz ne olursa olsun)
 
laney lc15 110 almaya karar verdim ful lambalı bir amfi.lg35r hiç içime sinmedi.herkes çok beğeniyor ama ben sevmedim.diğerlerinden hiçbir farkı yok bence
 
bymuratcan demiş ki:
Dediğin amfiyi denedim ve sana şunu söyliyim tam aradığın alet.. harika ses veriyor kesinlikle aldığında keşke şunumu alsaydım demiyeceğin bir amfi.. Tekrar söylüyorum hiç düşünme direk al..

bende LANEY LX35D almıştım biraz daha sert tonları olduğu için.. inanılmaz memnunum.. bence 50 watt'a kadar LANEY den şaşılmaması gerekir.. (tarz ne olursa olsun)

Fazla abartmışsın :D Bence 50watta kadar en iyi Roland Cube gider. Bence bi dene :D
 
Size katılmıyorum şu an evde Laney lg-15 kullanıyorum Clean tonu mükemmel amfinin zaten sırf bu yüzden almıştım daha önce Cube 30 kullanıyordum evet rollandın üzerindeki prosesörün drive tonları çok iyi ancak kendi ekipmanınızla kullanacaksanız Laney ile çok daha iyi tonlar alabilirsiniz sonuçta önemli olan clean ton Reverb'de bu tarz amfiler arasında en iyi denebilir çünkü Spring reverb var LG serisinde
Segmentindeki diğer marka rakiplerine göre ürün çok iyi gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.
Deneyen arkadaşlarım genelde satın almak istiyorlar bendeki amfiyi :)
 
Arkadaşlar zevkler ve renkler meselesi birde bilindiği üzere mükemmellik kavramı görecelidir fakat roland falan ama laney lerde oyle geçiştirilecek amfiler değildir :D
 
roland cube ev arkadaşımdan vardı.2-3 ay kadar takıldık,daha sonra saqttı.sesi çok fazla çıkıyor evet.ama hiç bir doğallık yok.çok fazla dijital.zaten üstündeki efektlerde boss un eklemiş olduğu dijital efektler.hatta emg lerle çok büyük uyum içinde oluyorlar.sesi sonuna kadar açsan bile sanki amfi kapalıymış gibi oluyor. 0 dip gürültüsü :) .kaliteli bir amfi diyecek lafım yok.ama ben hiçmi hiç sevmedim.
 
Laneyler gerçekten çok güzel.almadım ama bir yerde denemiştim 30 40 dakka boyunca.ne kadar anlaşılır bu süre zarfında bilmem ama geçrekten müthiş dijital değil.drive tonunu sevmedim çunku od crunc karışımı bi tonu vardı.sevmedim derken tarzım değildi.sonra dükkandaki arkadaş boss d1 takarak çaldık pedalın sesinide cok güzel veriyor.ben mg15dfx aldım deiştirme kartım var zuhalin stoğuna tbx30r geldiğinde onunla değişeceğim oda güzel bi amfi.

ya tbx30r derim yada lg35r yani almak istediğin.drive ı da pedaldan alacakmışsın ne güzel..
 
evet.ama clean hoşuma gitmedi.kötü demiyorum.hatta rakiplerine göre üstün bile.ama ben sevmedim.belkide lambalı amfi tonuna kafam takıldığı içindir :)
 
Geri
Üst