Çizgi Filmler

Çizgi film izliyormusunuz?

  • Evet

    Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    0
evet tusubasa vardı...hiç unutmam, bi kere tusubasanın yarı sahayı geçip karşı kaleye şut atması 15 dakka sürdü..ve kaleci rahatça kurtardıydı...ben bildiğim tüm küfürleri saydım..çocukken ne küfür bilinir ki? aptal-eşşek-salak adam falan demişimdir heralde :)
 
vakabayaşi genzonun kurtarışları unutulmaz be
ama tabiki sadece bir maç arası (devre) filmin yarısını almıştı be ama ne mücadeleler oluyordu fizik kurallarına ayıkırı hareketler falan yapıyorlardı
 
aaa evet unutulmaz şeyler onlar

bi atış taktği vardı böle iki kardeş biri direğe tırmanıyor diğeri topu havalandırıyor direğin tepesindeki topa vuruyor aaa bide bakmışız gol olmuş
 
ya çok klasik bir muhabbete döndü ama ben de şu arka arkada geçmiş 5 kişiyle beraber en öndekinin karnında dönerek hepsinin geriye yavaş yavaş adımlar atmasını sağlayıp sonunda çizginin içine düşerek gol olan sahneyi çok seviyorum :)
 
evet ya adi tusubasa ydi lan beni her sabah ne uyuz ederdi bi keresinde final maci tam 3 hafta surmustu yayinlanmasi 3 hafta hafta ici her gun tam 15 bölumde bi maci bitirmislerdi ya normalde bi mac 90 dakika :)
 
akula vuruşu, süper magnum vuruşu, neydi bea onlar. sokağa cıkar salak gibi onları denerdik amma salakmışız.
bide cakmaştaşlardaki barni molostaşın gülüşüne biterdim. yıhyıhyıh yıhyıhyıh omuzları hareket ediyodu gülerken kafa sabit omuzlar hareketli
 
CedriX demiş ki:
evet ya adi tusubasa ydi lan beni her sabah ne uyuz ederdi bi keresinde final maci tam 3 hafta surmustu yayinlanmasi 3 hafta hafta ici her gun tam 15 bölumde bi maci bitirmislerdi ya normalde bi mac 90 dakika :)
ya zaten takım bi atak yapsa en az 20 dakka sürüyodu,ne olaylar oluodu o sırada :LOL: japonyada futbol sahalarımı büyüktür nedir :LOL: :LOL:
 
tusubasanin büyükmü küçükmü oldugunu açikçasi anlamiyordum.millet ufakti ama onlara yetiskin muamelesi yapiliyordu.ne biliim kavrayamamistim. :) bide show tv de süper dandik,kukla olduklari belli böyle power rangers taklidi diziler vardi.iyy uyuz olurdum ama oturup seyrederdim de .hahahhaa amma salakmisim :LOL:
pitt ve pitt kardesleri seyreden varmiydi? onlari,rocko nun modern yasamini,kedi eek i .sponge bob i,çok severek seyrederim. ;) ;)
 
abi o cizgi filmde oglan bi sut cekiyo sut 20 dakikada anca kaleye geliyo valla icimden alacan su topu s.kacan bi yerlerine diyodum ama yinede izlemekten eksik kalmiyodum.... :)
 
Sinemada en büyük favorim Shrek tir.Ondan sonra ice age.
Televizyonda ise south park,rocko's modern life,kene (o da komikti bi ara foxtv de oynuyodu hala var mı bilmiyorum) bir de tabi ki Freakozoid..
 
alpin demiş ki:
PITT VE PITT.BI CIZGI FILM DIILDI AMA COCUKLARA HITAP EDIODU IZLEYEN YOK MU BEA???
Nickelodeon (kesin yanlış yazdım)'da vardı orada izlerdim. Başka bir kanalda varmı bilmiyorum. Tiplerin iyice büyüdüğü bölümler çok güzel, en eski bölümlerini o kadar sevmiyorum. Güzel farklı bir espri anlayışı olan bir diziydi.
Ha unutmadan sen şu mesajını düzeltsen iyi olur (Tamamını büyük harflerle yazmak yasak. Forum kuralları 8.madde)
 
Geri
Üst