Çizgi Filmler

Çizgi film izliyormusunuz?

  • Evet

    Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    0
mystery_ demiş ki:
Bestial demiş ki:
kucucrub demiş ki:
south park simpsons ve cedrice bakıyorum
eskiden ay savaşçısına hastaydım ki hala hastayım keşke yeniden yayınlansa da izlesem bikaç bölümünü indirebildim onlarla idare ediyoz artık

Ay savaşcısı izleyen nihayet buldum bir tane. :) Bende çok severdim. Fakat bölümlerini hiç bir zaman bulupda indiremedim, Eğer bakarsan buraya adresi yazarsan çok sevinirim.
ay savaşcısı sevenler olarak bende katılıyım o zmn :) resmen hastasıydım,evet link verirseniz çok sevinirim.

kusura bakmayın baya geç oluyo cevap.hiç düşünmemiştim ay savaşçısını seven birilerinin olduğunu.ben bi site buldum orda tüm bölümler mevcut görünüyo.ilk bölümünü yeni indirdim görüntü gayet net.ingilizce altyazılı.
http://www.himura-kaoru.com/sailormoon.php


bi de türkiyedeki sm fanlarının buluştuğu bi forum var.belki işinize yarayabilir:
http://www.tymsah.net/forum/index.php?mforum=luna
 
ben ilkokuldayken tsubasa'yı izlerdim, tutkunuydum. okula gitmeden önce sabahın erken saatlerine koyuyolardı kanala, izlerdim. o kadar çok kaptırmıştım ki oyununu bile bitirmişliğim var. 8)

ninja kaplumbağaları da kaçırmazdım hiç. bu çizgi film alışkanlıkları yüzünden her filmin oyununu almam gerektiğini düşünerek para biriktiriyodum :)

red kit de kahramanımdı.. "i'm a poor lonesome cowboy, i'm a long long way from home.." çalmaya başladığında çok üzülürdüm.. gerçekten terk ediyomuş, terk ediliyomuş gibi hissediyodum..

çocukluk işte..
 
Tabiki South Park ve Eric Thedore Cartman

cartman.jpg


Sempatik ve aykırı bir kişilik olduğu içindir belki seviliyodur bilmiyorum, ama çok tatlıdır benim için. Yaratıcısı "Cartman dünyadaki herkesin kötü yanını temsil ediyor"diyor. Şarkılarından tut mimiklerine kadar tek kelimeyle harika. Ben genelde çizgi film değil de animasyon severim, seyretmediğim animasyon filmi kalmamıştır zaten. Bahsettiğin SpaceJam felanda animasyondur zaten. Birde lütfen artık şu kafa yapısından kurtulalım.
"Çizgi film mi seyrediyosun? Çocukmusun sen?"

Sevgiler..
 
spongebob arkadasım ya ben bi baslık acmıstım 'çizgi filmler ve..' diye.ama bulamıyorum.bugun actım,hatta bi msj da vardı snra tekrar girdm ama yok.medya ve sinema forumundaydı.ozaman baktıgımda senin baslık ta yoktu.bi ben acmıstım çizgi film diye.
 
402 nolu sınıf
sonra ismini bilmiyorum ama bir çizgi film vardı, bir okulda geçiyordu 5 arkadaş: 2sinin ismi TJ ve Gus'tı sanırım, böyle zeki ve afacan iki kız vardı bir de obur bir çocuk.. TRT'de yayınlanıyor şu anda.
Ve tabiki de South Park ve Family Guy
 
ya evet smdi gördüm bende.yani oraya en son baktım cünkü orda olmaz diye düsündüm.ama maalesef.ya ben bu baslıgı atmadan önce kontrol etmiştim çizgi film var mı diye ama gercekten yoktu ya hatta az önce görüp şok oldum.neyse buradan sesleniyorum çizgi film tarihini ,nasıl bsladıgını mrk eden ve çizgi filmlerin üzerinzdeki etkileri vs. için.çöp tenekesi 'çizgi film ve..' baslığı.beklerim.=))
 
Ya bir de eskiden çiko diye bir çizgi film vardı. Müthiş severek izlerdim çocukken onu, okuldan gelirgelmez otururdum başına hiç kaçırmazdım :) bilen var mı acaba, ne oldu ne bitti?
 
Cedrıc takıntı olmuştu bir ara.Tom ve Jerry değişmezlerden zaten.Birde küçükken Judi diye bir kız vardı o çizgi filmide çok severdim.Şuan en çok aklıma yer edenler bunlar:) Çizgi film izlemek çok güzel bence çocukluğumu hatırlıyorum:)))
 
ah dün cnbc-e'de oscar adaylığı bulunan "Howl's Moving Castle" vardı, öylesine iyi düşünülmüş, öylesine özen gösterilmiş ki...
nice filme basardı yani, o renkler, o ihtişam...
bir kere daha hayran oldum Japonlardaki Anime kültürüne
 
evet _ERHAN_,çikoyu hatırlıyorum ama maalesef o film uzun zamandır yayınlanmıyor.ben show tv'de izliodum gerçi ama başka bi kanala geçmiş de olabilir.

bi de bugs bunny var,rastladıkça mutlaka izlerim.

''hadi orsi,hadi kızım.tahtayı koşturuyorum ben ya...'' :LOL: :LOL: :LOL:
 
Belki hakkında yazılmıştır araştırmaya üşendim... :D

naruto çılgınlığı başladı ben de ninja olmaya çalışan bir baldırı çıplağın hikayesini anlatıyor :D
 
Geri
Üst