Çizgi Filmler

Çizgi film izliyormusunuz?

  • Evet

    Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    0
Çılgın Kaptan Jack televizyonda gördüğüm en güzel çizgi film..
Bir de Kenshin in anime yi bitirmiştim 3 hafta da kasıp, güzeldir o da..

@schiz: tesekkurler link için :)
 
Bir Kene efsanesi vardı, ona hastaydım ben. Yardımcısı Arthur'un kredi kartı limitini doldurup borca soktuğu için evden atılmış, apartmanın tepesinde kurduğu kulübede yeni arkadaşı Küçük Tahta Çocuk ile maceraya atılıyordu. :LOL:
 
pokemon tabi ki de :LOL: :LOL: :LOL:

ne biçim bağladı çocukları ya,kendini pikaçu sanıp balkondan aşağı atlayan çocuklar bile vardı.

ama bende iyi bir anısı yok pokemonun.onun yüzünden derslerim ortaokulda tersdüz olmuştu. :p
 
Recess :)

cast.gif
 
önceden , şakam yok ailecek ninja kaplumbağalar'ı izlerdik.oyunu vardı hatta ilk aldığım konsolda , saatlerce onu oynardık bitirene kadar.bitince tekrar başlardık.(gerçi bir kere bitirdik oyunu :) )
 
çizgiflmlerden ortaokulda izlediğim bitane vardı. ama şimdi zorla oturtsan ,izlemem heralde. film japon yapımıydı. garip garip çizgiler. ismi çiko'ydu galiba. sapık olan elemanın ismiydi.

bazen ergenliğimin çizgifilmi olduğu aklıma gelir, içim bi buruşur :S

çakmaktaşlar süperdi. şimdide nezaman raslasam izlerim ama sabahları atv'de çıkan yeni bölümlerinde seslendirenleri değişmiş. ses çok kötü :(
 
en büyük favorim "pig city", araba garajina studyo kurup muzik yapmaya çalışan domuzcukları konu alıyor(yanlışım varsa düzeltin). bir bölümünde grup kuruyorlardı ve grubun adı "pig floyd" du =D. çok ince espririler barındıran ve daha çok gençleri hedef alan bir çizgifilm.
 
selamlar...

avatar (the last airbender) diyorum bende harika bir anime gerçekten sıkılmadan izleyebileceğiniz müdavimi olacağiniz bir seri ben bağlandım heryerde de şuan geçen 2 sezonu arıyorum umarım bulurum!
 
Geri
Üst