Çizgi Filmler

Çizgi film izliyormusunuz?

  • Evet

    Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    0
klemantain dşye bi kızın çilgi filmeri vardı..ürperticiydi..bööle hababam yanan bi amca buna kötüllük etmek için adamlar yollardı, oda bunları bertaraf edince cehennemi boylarlardı...

genki diye bi boksörün maceralarıda iyiydi...

asterix tümzamanlarda en sevdiklerimdendir.

benim uyuz olduklarım ise örümcek adamın iyice eski verisyonları,x-men 'in eski versiyonları ve hulk'un eski verisyonları idi..
 
Hadi ya bende yeni versiyonlarını sevmiyorum. Gerçi eski versiyonlarını izlediğim yaşlarda baya küçüktüm belki izlesem sevmem şimdi. Hatta Örümcek Adam'ın yanında Ateş Yıldızı ve Buz Adam vardı.
 
Uçan kaz nielsen.
Clementin. Müziği hala aklımdadır.
Esteban. Altın şehri arayan arkadaşlar.

Genki. İsmini unutmuşum nienturi yazmış. Boksör çocuğun babası ile ezeli rakibi maç yapar, babası ölür ringde. Çocuk da ha babam kendini boksa adar. Sona bigün Tv de o adamla röportaj yaparlar.Adam kendime rakip tanımam bi tek bi zamanlar biri vardı, sadece o rakip olabilirdi falan demişti.Çocuk da seyredince ağlamıştı. Bu kadar hatırlıyorum. Çok güzel çizgi filmdi.

Soona bi de şu köpekleri olan yaşlı bi adam vardı. Sokakta müzik çalıyorlardı. Köpeklerden biri çok acıkınca gidip hırsızlık yapmıştı. vs. vs.

Robotech de güzeldi.

Çizgi film değil ama, cumartesi den cumartesi ye vardı. Tonton lar ponpon lar yarışırlardı...
 
"Uçan kaz nielsen.
Clementin. Müziği hala aklımdadır.
Esteban. Altın şehri arayan arkadaşlar. "
işte dostum bende bunların adlarını unutmuştum sağ olasın:)

"Ateş Yıldızı ve Buz Adam " iştenlar eskiden videosunu kiralar izlerdik ama şimdi...hiç sanmıyorum...
 
Road Runner ve Coyote'nin üzerine tanımam
Coyote nin hareket ve mimiklerine hastayımdır,hiç acımam gülerim izledikçe :D özelliklede acme'den sipariş ettiği aletlere ve bunları kullanış tarzına hastayım :D miip mip :D
 
Genki!!!! İzlerdim bende, müziğini severdim yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi hiç birşey hatırlamıyorum müziğinden...
Gene müziğini sevdiğim bir başka çizgi film vardı ki, ismini unuttum :p , ondada iki tane çocuk var, biri Asyalı erkek, diğeri Avrupalı kız böyle... bunlar Çinli gibi bir adamlardan kaçıyorlar paso, bir ay çocuğu, güneş çocuğu muhabbeti olabilir. Bilen varsa sıçratsın... :)
 
voltran..he-man..tusubasa..
bi de ak sakallı bi dede vardı, paso geziyodu...m.ö bilmem kaçbinli yıllarda olan hadiseleri anlatıyodu amcam..kırmızı burunlu bikaç adam da hep buna kötülük falan yapıyodu.. öyle bi çizgi film..hastası olmuştum bi ara..bi de aynı çizgi filmin insan vücudu içinde geçeni vardı..alyuvarlar, akyuvarlar falan vardı..akyuvarlar uzay gemisine benzer araçları kullanıyodu..mikroplar yeşil komik yaratıklardı..izleyen var mı bahsettiğim çizgi filmi??
 
Ya kanalı hatırlayamıyorum ama ''Sakura'' diye bir japon çizgi filmi vardı.Sabahın köründe yayınlanıyordu ama ben uykumun içine edip kalkıp izliyodum.Baya seviyodum da ama erken bitti.Yok kanal bitirmedi de çizgi filmin sonu geldi.1 yıl daha verseler izlerdim.brde bu japonlar çizgi filmlerde kendilerini niye çekik gözlü çizmiyolar ki.Ben anlamadım.
 
scrotestical demiş ki:
evet ya bi ara saat 7'de falan veriyolardı..hangi manyak çocuk kalkıp o saatte çizgi film izler ki?

abi niye ya ben kucukken o vakitte kalkip cok cizgi film izledim
:) :) özellikle ismini unuttum bi tane japon cizgi filmi vardi futbol oynuyan bi cocuk cok guzel oynuyo felan ama uyuz oluyodum bi kaleden bi kaleye kosmalari butun cizgi filmi aliyodu cok manyak haraketler yapiyolardi felan...
 
Geri
Üst