Levy´s M7GG3 Gitar Askısı

Arkadaşlar bu harika askıdan sizce nerede bulabilirim??
69324566st5hz6.jpg

977779802e53be9bf1eoms3.jpg

jameshetfieldhh4.jpg

kopyaskopyas20071124150ry4.jpg

m7gg3largena5.jpg
 
bu askılar genelde özel yapımcılar tarafından üretiliyor, piyasada bulabileceğiniz şeyler değil. geçende ebayde bir gitar araştırırken tesadüfen Zakk Wylde'ın kullandğı askı, ceket vs gibi deri ekipmanları üreten bir adamın sitesine denk gelmiştim. fiyatları oldukça pahalı ancak ürünler de oldukça kaliteli. ciddi uğraşmanız gerekiyor ama bu askıyı üreten adamı bulabilmek için.
 
bulmak kolay değil evet.Zakk Wylde in yeleğini bulmuştum bende.169$ dı.sonradan bi baktım babamım dolabına.1970 yılından kalma bi yelek..neredeyse aynısı :) artık onu giyiyorum :)
 
mdkirk demiş ki:
http://www.samedaymusic.com/product--LEVM7GG3

burda satılıyor bi bak istersen

sağol arkadaşım.açıkcası fiyat çok fazla,almayı düşünüyordum ama bi askıya bukadar para vermek pek akıl karı gelmiyor :? uygun bir fiyata 2. el bulabilirsem düşünürüm ancak
 
piyasada bunun gibi çeşit çeşit şeyler var ama hepimizin huyudur bu.o neyi kullanıyorsa bizde aynısına sahip olmamız lazım.
aynı modelden buluruz ama marka farklı olduğu için almayız :)
 
yutup123458 demiş ki:
:) fiyatları ucuz olsa hiç affetmeyip alıcam.ama öğrenci adamım.gereksiz yere bukadar para vermek koyar açıkcası

ya açıkçası o kadar para vermeden bir daha düşün derim :) çünkü aldıktan sonraki 1 hafta bilemedin 2 hafta sonra "ya ne diye bu kadar para yatırmışın bir tane şeye" deme yani :)

Not: Tecrübeyle sabittir yukarıda bahsi geçen olay :D
 
Geri
Üst