Nettlethrone

Merhaba,
Destek için herkese teşekkürler. Sitemiz kısa bir süre önce demomuza gelen yeni kritikler ile update edildi:

Pivotal Rage (ABD) : 4/5
Metal Domination (Yunanistan) : 8,5/10
Rockezine (Hollanda) : 7,5/10
Metal Attack (Türkiye) : 4/5

Yorumları okumak için:
http://www.nettlethrone.com

Ayrıca Nettlethrone, Hacettepe Rock Şenliği'nde 17:30'da sahne alacak, afişteki sıralamada bir karışıklık olmuş ilgilenenlerin dikkatine.

Tekrar teşekkürler.
 
Nettlethrone, Despised ile kaydedilecek olan split albüm için yaz sonunda Midas'ın Kulaklığı'nda kayda giriyor. Erkan Tatoğlu, Cüneyt Çağlayan ve Tuğrul Kaya prodüktörlüğünde kaydedilecek olan albümün kapak tasarımını Glashaus Design (Heaven Shall Burn, Caliban, Six Reasons To Kill) üstleniyor. Her iki gruptan beşer parçanın yer alacağı split yasal CD formatında Eylül/Ekim aylarında yayınlanacaktır.

http://www.nettlethrone.com
http://www.despised.tr.cx
 
Dinlediğim amatör Türk grupları arasında en başarılı olanı.Swedish Death,Viking Metal ve Enslaved-Gorgoroth(biraz amele ama süper euheh)(Enslaved'in eski hali tabi) tipi black metal dinleyicisiyseniz kaçırmayın kesinlikle dinleyin derim.Buradan kendilerini kutluyorum.Diyecek hiçbir şey bulamıyorum.Çok gaz ve çok süpersiniz!
 
yerli metal piyasasında açık ara favorim hacettepedede izlemiştim çok beğendim reklamdı cartı curttu öyle işlerle daha çok ilgilenip daha çok konser yapsanz çook daha mşşhurr olurdunuz ehue neyse başarılar hepinize
 
Evet öyleyiz.Günde bir kere Flamelift Supremacy dinlemezsem kendime gelemiyorum.Supradyn gibi zindelik veriyorlar sağolsunlar.Sizde dinleyin sizde silkelenin bir kendinize gelin.
 
Grubun gitaristinin 88'li olduğunu öğrendim.(ben de 88'liyim)(Burak'ın)Ve sitesinde grubu 2000 de kurdukları yazıyordu.Yani 12 yaşında!Gruba inanılmaz bi saygım oluştu.Bu duygu,teknik ve ruh birikimiyle ileride nasıl çalışmalar yaparlar gerçekten bilemiyorum.Tahmin etmek bile güzel:)Tam yapmak istediğim tür de ve şekilde müzik yapıyorlar çünkü.
 
bnde duyunca çok şaşırmıştım burak'ın 88li olup bu kdr ii çalmasına.

flamelift supremacy.ahh bu çok ii ya.bnde hasta oldum.çok başarılısınız,süpersiniz! devamını bekliyoruz.heycanla ailecek takip ediyoruz:D
 
Evet sağlam bi grup.kayıtlarını dinledim ve kalite gerçekten.Tebrik ederim.Bence de konserlere çıkın.Konserler size iyi gelir.
Daha nice sağlam icraatlere.yolunuz açık olsun
 
...İyi bir internet kullanıcısı olmadıgımdan foruma girmeyi ihmal ettim sanırım.Zaten herkes mesgul.Ama tabii bu bahane değil.Neyse...Ben hemen uzun surede olusmus maillere kısa cevap vereyim,tabii aylardır burayı ziyaret etmediğim icin de yazacagım sey 2 ay oncesine ait seye de cevap olur umarım :) ...Neyse valla konser olayları icin soyle bişey soylebilirim.Aslında baya bi icraat olabilirdi , ama maalesef grubun elemanları bir turlu buyuyemediği icin konser veremiyoruz sehir dısına cıkamıyoruz :) Hele bi son elemanlar da OSS yi kazansın ---Tankut ,tabii kendimi de dahil edecem o kadar uzun suredir girmiyorum ki foruma,bundan onceki girişimde hacettepeliydim,bu girişimde ise okulu bırakmış durumdayım.Yani durum o kadar acı.Neyse Nettlethrone'a OSS de basarı dileklerinizi ve bu konuda desteklerinizi bekliyoruz :)Farkındayım ozrum kabahatimden buyuk ama ne yapalım...

Bu arada demo/ep/album olayına da deginmek isterim.Olay soyle gelişiyor : Zaman yoklugundan olayı seneye yaza attık o zaman bir ep gelecek sanırım.Keşke konser verebilsek diyorum , bikac tane bizi kasmayacak guzel şey olursa hepimiz cok sevinecez zira cok guzel olur bu...Ama malum durumu da acıkladıgıma gore bu sessizliği umarım mazur gorursunuz ...www.nettlethrone.com
Nazmi Can Doğan
 
Herkese merhaba,
İlk demomuz Blueprint cıktıktan çok kısa bir süre sonra tükenmiş ve Ankara dışında yeterli dağıtım yapılamamıştı. Bu eksiğimizi giderebilmek ve albüm öncesi demoyu diğer illerdeki dinleyicilerin de beğenisine sunmak için Şubat başında demomuzu tekrar yayınlayacağız. Tamamen yeni bir sanat tasarımıyla ve matbaa basımı olarak yayınlanacak olan demo; Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa ve Adana'da, ayrıca birçok online store'da satışa sunulacak. Diğer iller için bildiğiniz dağıtım noktaları varsa [email protected] adresinden bizimle irtibata geçerseniz çok seviniriz

Teşekkürler..
www.nettlethrone.com

cover_blueprint2006_l.jpg
 
Herkese merhaba,
"Blueprint"in yeni basımı Ankara'da ZID Müzik ve Cafe Orta Dünya'da satışta, diğer illerde de (İstanbul, Bursa, Eskişehir, Adana) demonun satışı gelecek hafta içerisinde başlayacaktır.

İlginiz için teşekkürler...
 
Muhteşem bir demo arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Cd'nin mührünü kırdım ve pişman değilim :LOL:
İyiki yeniden böylesine hoş bir tasarımla bastınız da diğer şarkıları dinleme fırsatı bulduk. Ellerinizden öperim. Saygılar... 8)
 
Geri
Üst