Nettlethrone

24 Eylül Pazar günü Nettlethrone Garage'da sahnede...
sahnede:Eren Kömürlü,Nettlethrone,Origam,Burst Appeal,Defo,Neutron
giriş+1 yerli içki:7.5 ytl --- kapı açılış:17.00 --- herkesi bekleriz....
 
öncelikle, grubu kutlarım! harikaydı gerçekten konser (24 eylül)

sonralıkla (=) vokal'e soruyorum, üzerindeki misery index t-shirt'ini nerden aldın :Ç görünce şok ve mal oldum :S esprisi biryana harbiden, üzerindeki t-shirt'i görünce, dedim eyvah!! misery index coverlasalar bari!! misery index delisi olarak (ki söylenip duruyordum orada misery index diye =) çok istedim çalmanızı! repertuarınıza alırsanız bir MI cover'ı beni çok sevindirirsiniz valla.. (dying fetus'u görmedim zannetmeyin hah :Ç ) helal arkadaşlar! RS'da da görüşmek üzere!
 
ankarockyeni1bq0.jpg
 
İlk albümümüz “Dissonant Progression”ın kayıtları bir aylık bir çalışmanın ardından tamamlandı. Konuk vokallerde Self Torture’dan Mehmet Stevenson’un yer aldığı “Aesthetics Of A Dead Art” parçasını www.myspace.com/nettlethrone adresinden dinleyebilirsiniz.

Midas’ın Kulaklığı Stüdyoları’nda kaydedilen albümde konuk vokal olarak Mehmet Stevenson’un yanı sıra Erkan Tatoğlu (Suicide) da yer alıyor. Dissonant Progression’ın şarkı listesi şu şekilde:

1 - The Cynical Code
2 - Aesthetics Of A Dead Art
3 - Preaching The Crisis Discipline
4 - A Vindication
5 - In Five Seconds We Shall Fall
6 - Inertia
7 - Sewn Shut Eyes
8 - Within These Walls
9 - Nine Hundred Days
10 - Prayers Go Unheard

Gelişmeler için:
www.nettlethrone.com | www.myspace.com/nettlethrone
 
nazmi neden ayrıldı?
en son konserinizde çok başarılı bir performans sergilediniz. yeni vokalist bence çok iyi. klasik death vokallerini daha iyi yapıyor. tek sorun atak olmaması. daha çok konser vererek bunu üzerinden atabilir. hem bizde daha çok izleriz.:) bu arada nazmi'nin ayrılışı kötü oldu. kendisini ilk defa izledim ve hayran kaldım diyebilirim.
 
Geri
Üst