İstanbul Mutlak Sıfır grubuna gitarist aranıyor

Merhaba, ben Mutlak Sıfır grubunun vokal/gitaristiyim. Grupta bir basçı ve davulcumuz var. Soundun daha dolu gelmesi için 2. bir ana gitariste ihtiyacımız var. Repertuarımızın yarısı cover, yarısı kendi bestelerimizden oluşan Türkçe Rock şarkılardan oluşmakta. Sahnemiz ayarlandı (Kadıköy - The Wall Saloon), sadece günü bizim hazır olmamıza bağlı olarak belirlenecek. 2 provada (11 şarkı- 11 şarkı) tüm repertuarı çıkartacak şekilde hazır olup sahne almak istiyoruz. Bu sebeple şarkılar üstüne çalışabilecek vakti olan, istekli kişilerle görüşmek isteriz. Grupta yaş ortalaması 26-34 arası. Mesajları takip ediyor olacağım, ilgilenenler mesaj atabilir.



11 şarkımızın yer aldığı Spotify Artist linki:




YouTube sayfamız (Spotify kullanmayanlar 'Albümler ve Tekliler' bölümünden şarkılarımızı dinleyebilir): https://www.youtube.com/channel/UCTnm_eotjhb7I1g_EcSs1Ng
 
Son düzenleme:
Son single çok hoşmuş. Tarzınızı çok sevdim. Açıkçası sizinle çalmayı çok isterim fakat biraz agresif bir çalım tarzım var tarzınıza nazaran. Seve seve dinlemeye geleceğim. Başarılar dilerim.
 
Geri
Üst