Elektro Gitarımın Seri Numarasına Nereden Ulaşabilirim

Bu gitar Fender uretimi degil; seri numarasinin yazmamasi haricinde de yanlis olan seyler mevcut sap, kopru, vb. gibi. Cin yapimi kotu bir Fender imitasyonu olma ihtimali cok yuksek.
 
Gitar kotu olmayabilir; imitasyon olarak kotu demek istemistim yukarida. Ses ve calinabilirlik acisindan begendiyseniz gitari bir sure tutup calmak da bir secim tabii.
 
Fenderin öyle ufak tefek defolu olup 1500 TL ye verdiği gitar varsa yarın 10 tane alayım 🙂 seri numarasını sorunca ' gümrükten geçmesi için silme' bahanesi de güzelmis. Seri numarasini silmelerine gerek yok tek gitar için benim dese zaten yeter. Ha 2 gitarın üzerinde geçirmeye kalksan değil seri numarasını komple boyayı kazisan yine bırakmazlar.
 
oraları silmişler gümrükten geçebilmesi için
Bu oldukça saçma geldi bana.
Seri numarası ile gümrük arasında bir bağlantı kuramadım ben.
Hadi manyetikleri, potansları kısaca elektik ve elektronik tüm aksamı söküp sadece ahşap kasayı getirdik manyetikleri burada koyduk deseler daha inandırıcı olur. Gümrükten geçsin diye seri numarası silmek saçma geldi.
Ayrıca orjinal bir Fenderi 1.500-TL fiyata satmak zaten şüphe uyandırır.
 
arkadaşlar gitar fenderin deforme edilmiş ürünüymüş ondan seri no yokmuş manyetikvs. orijinal fender (sağlam bilgi aldığım yere sormadım)
 
arkadaşlar gitar fenderin deforme edilmiş ürünüymüş ondan seri no yokmuş manyetikvs. orijinal fender (sağlam bilgi aldığım yere sormadım)

1- Hiç bir marka (sadece gitar üreticisi olarak düşünme, günlük hayatımızda ki her hangi bir ürün veya markayı düşün) deforme olmuş yani DEFOLU, hatalı bir ürünü SATMAZ, satışa çıkarmaz.
2- Hadi diyelim gözden kaçtı 1 tane, her ne olursa olsun o ürünün seri numarası ve nerede üretildiği bilgilerinin bulunması uluslararası satış politikaları için ZORUNLUDUR
3- Fender deforme ürün yapmaz RELIC ürün yapar, buna da custom shop adı altınsa satar ve o ürünün bile üzerinde seri numarası ve nerede üretildiği bilgisi vardır.

Örnek olarak sana Fenderin sitesinden bir link paylaşıyorum, burada sana göre deforme ama üreticisine göre Relic bir telecaster var. Resimleri büyüterek sende ki yanlışlıkları karşılaştırabilirsin.

yani fender üretmiş gitarı klavyesinde ağaç damarı gözüktüğü için fender bunu uygun görememiş ve böyle piyasaya sürmüş
Elvis Presley aslında ölmedi 80 yaşına kadar gizli bir şekilde yaşadı demek gibi bir şey bu.
 
Sizleri Telefonla Arayarak Kendilerini Polis, Asker veya Savcı Olarak Tanıtıp, "Adınız Fetö/Pdy Terör Örgütü Soruşturmasına Karıştı" diyerek Sizden Para, Altın İsteyen Şahıslara İnanmayın.
 
Selamlar,

Arkadaşım fender'in deforma ürün sürmesi bana mantıklı gelmedi ki sürse bile sapla gövde birleşim yerinde kodunun yazmama olasılığı sıfır. Arkadaş haklı sesini seviyorsan kullan ancak yanlış bilgiyi diretmemek en mantıklısı buradaki yazıdığımız şeyleri ileride gitar almak isteyen arkadaşar okuyor ve bu çekilde dolandırılmamaları için net bilgi vermek gerekli. Sap birleşim yerine bakın bence %99 sahte ama bakmanızda fayda vardır.

Sevgiler,
 
Geri
Üst