Atalay Ant Müziği

Tek bir tür ile ilgilenmiyorum. Zaten işin tadı burada çıkıyor. Gitarı değişik tarzlarda çalışıp eğleniyorum. Tek bir türde kalmak sıkıyor.
 
Sağolasın rocksurfer. Albüm yapıyorum da dağıtım dertli oluyor. Neyse birileri yardım edebilecek gibi. Bir bitsin de bakalım... :)
 
Sevgili Arkadaşım Atalay, 31 Mayıs 2004 Pazartesi günü ROCKTUEL Programına konuğum olacak...
Ankara FM 93.0 Frekansından (Ankara'da oturanlar) ve İnternetten canlı dinleyebilirsiniz...

31 Mayıs 2004 Pazartesi
22:00 / 24:00 Arası
www.rocktuel.com
(Sayfanın Sol üst köşesindeki MEGAFON simgeli butona basın ve dinleyin... )
 
Sayın Cem Köksal'ın bana göndermiş olduğu email ve ilgisinden dolayı kendisine burada da teşekkür etmek istiyorum. Bana daha fazla enerji verdi kendisi. Umarım albüm biter ve bir şekilde bandrollü bir CD albümü ortaya çıkartabilme şansim olur.

Saygılarımla.
 
Hangar 18 güzelce aynen çalınmış gibi ama neden yorum katmadın be abi?Aynısını çalmak sanırım biraz şey gibi bakın ben bunu çalabiliyorum :) ama başarılı :)= vokal oldukça benzemiş.gitar tonları da benziyo.ne diyelim:bir gün konserde canlı dinlemek dileğiyle... :twisted:

lost spirits ortalamanın üstü bence ve vokal kai hansen i mi andırıyor ne?cidden çok başarılı bir power vokali...
diğerlerini de dinledikçe ben de yorumlarım kendimce...iyi çalışmalar...
 
Sağol cyberknight. Hangar 18 i özellikle aynı çalmak istedim. O sıralar Protools'u yeni almıştım. Deneme kaydı sayılır.
 
KV2_King_V_md.jpg


KING V Select Series



SL1_Soloist_md.jpg


SL1 Soloist Select Series


KE2_Kelly_md.jpg


KE2 Kelly Select Series
 
Evet. :) KV olan aynısı (ghostflame). SL1 Siyah ve Kelly de siyah. Ama Şansım olsa SL 1 in şu deri desenli olanını alacağım yani satıp üstüne para verip alacağım.
 
şu sl1 soloist modeli(deri olan) ratt gitaristi warren de martini nin kullandığı model.şimdi öğrendim bu gitarın jackson olduğunu.
jackson sevmem ama bu model gayet hoş,klasik jackson çizgisinin dışında.
fiyatı,bulunabilirliği nedir atalay 2. el yada sıfır?
 
Lost Spirits, bence dünya standartlarında bir çalışma olmuş hatta albümü olan pek çok dünyaca ünlü gruptan daha çok dinletiyo kendini, bence bu grup bir an önce albüm yapmal. Ellerinize sağlık...


P.S:Kayıt bende biraz cızırtılıydı, tabii download ederken de bozulmuş olabilir
 
Gitarım KE 3 idi. Yani Ke3 sanırım en ucuz modeli oluyor. Ben Yeni bir Floyd Rose ve Seymour Duncan'larla terfi ettirdim. Zorla modifiye yani :) Klavyesi çok rahat hayret edersin.
 
Teşekkürker Duncan. Bizim (Enis Eren ve ben) asıl hedefimiz power metalde ilerlemek ve yaptığımız parçalar yurtdışından orta ölçekli bir prodüksiyon şirketi ve şu anda da bir organizatör tarafından bizi dünyaya açmak için ciddi talep gördü. Yalnız bu her iki talepte de akıllara zarar ve sıkıntı verici sorunlar yaşandı ve yaşanıyor. Enis'in askerde olması, daha öncekinde de iki elemanın (biri ben) yurt dışında okuyor olmamızdı. Bir türlü iki yakamız biraraya gelemiyor. Birgün bu zinciri kıracağız ama o zaman da biz de enerji kalacak mı bilmiyorum :)
 
Geri
Üst