Lambalı amfi ses kesme sorunu

Merhabalar konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 2. el marshall jtm60 lambalı amfi aldım. Alacağım zaman 30dkyi geçik bir süre amfiyi kullandım sorunsuz gibiydi ancak eve getirdim bi kaç gün kullandım ve şimdi 5-10dk arası çaldıktan sonra ses kesiliyor. Bir dip ses var ve elektronik cihaza telefon yaklaştırınca çıkan ses gibi bir ses var amfide. Sorun ne olabilir basit bir şey midir? Topraklama ile ilgili olabilir mi? Lambalar çalışıyor, bağlantılar düzgün. Telefon yolu ile iletişime geçebilecek varsa fotoğraf video da atabilirim. Amfiyi düzgün kullandım standby, lamba ısınma gibi olaylara dikkat ettim. Lambalar sağlam gözüküyor ısınıyor, ışıkları gözüküyor. Ses kesildikten sonra hiçbir şekilde geri gelmiyor. Belli süre bekledikten sonra amfiyi tekrar sıfırdan açıyorum tekrar kısa bi süre çalıp ses kesiliyor.
 
Son düzenleme:
Fx loop'a patch kablosu atmayı deneyin bir, bunların Fx loopunda kronik bir problem vardı diye hatırlıyorum hayal meyal.

Ses kesildiğinde emulated outputtan sinyal alınıyor mu bir de onu kontrol edin, sorun preampta mı power ampta mı onu anlayalım.
 
Geri
Üst