Dolunay’ın ilk Albümü Eylül’de Yayınlanıyor

V

vavmusic

img01.jpg


Çağdaş melodik yapıları protest şarkı sözleriyle birleştiren Dolunay, ilk albümü “Burada Gelenek Yok“ ile Eylül'de müzik marketlerde.

İsmi ile özdeş olarak içeriğindeki melodi, söz, düzenleme ve enstrümanlarda hiçbir geleneksel–etnik öge barındırmayan Albüm, Dolunay’ın Modern Türk-Rock cephesindeki duruşunu sergilerken, “Bu toprakların müziği doğulu olmak zorunda değil“ açıklamasıyla albümdeki müzikal felsefesini de göstermekte.

Albümün İlk video-klip’i “Sormayın” adlı şarkıya başarılı yönetmen Devrin Usta tarafından çekildi ve yakında müzik kanallarında yayınlanmaya başlanacak.

Toplam 10 şarkı ve 47: 45 dakika süreden oluşan albümde etkileyici ve yoğun vokal melodilerini destekleyen enstrüman melodileri titiz bir çalışmanın varlığına işaret etmekte. Çıplak elektrik ve akustik gitar kombinasyonları ile oluşturulmuş “Sormayın“ , “Herşey“ , “Aynı“ gibi ritmik modern-rock parçalar, gitarın daha belirginleştiği “Sinek“ ve şiirsel balad özelikleri ile “Dururum“, “Bizimdir“, “Burada Gelenek Yok“ dikkat çekici durmakta.

Prodüksiyonu Vav Müzik tarafından yapılan albümün kayıtları Elec-Trip Records stüdyosunda gerçekleştirildi. Tüm söz, müzik ve düzenlemeleri Dolunay Çapan tarafından yapılan albümün kayıtlarında; vokal performansları yanında gitarları Dolunay Çapan, bas gitarı Tamer Taşkın, keyboardları Uğurcan Sezen çaldı ve davul programlamalar Uğurcan Sezen tarafından oluşturuldu. Miksajları Uğurcan Sezen ve Dolunay Çapan tarafından yapılan albüm’ün mastering işlemleri Sarı Ev Stüdyosunda Barış Büyük tarafından gerçekleştirildi.

Albümde dinleyicilere küçük bir sürpriz olarak CD-Kartoneti içinde 1 kişilik konser davetiyesi bulunmakta.

www.myspace.com/dolunaycapan

www.dolunaycapan.com
 
Geri
Üst