Single Coil Manyetikler

Selamlar elektro gitara yeni başlamış biri olarak squier fender stratocaster'im var ve bu gitarda tane single coil manyetik var ben genellikle rock-metal türü müzik yapmak istiyorum bu manyetikler ile bu tarz müzik yapılabilir mi veya ilerde manyetik değişimi yapilabilir mi , humbucker takılabilir mi bunları cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim...
 
Bazı forum kullanıcılarına göre manyetiğin çalım ve tona etkisi yok. En önemli faktör sesi verecek olan amfi ses kartı ve hoparlör gibi ekipmanların kaliteli olmalıymış.

Bu ekipmanlar iyi ise manyetiğin ne olduğuna bakmaksızın istediğini rahatça çalabilecekmişsin.

O yüzden manyetik ve gitar yerine elindeki amfi veya ses kartını yaz sana yardımcı olsunlar.
 
Bu doğru değil... zincirdeki her bileşen önemli. Forumda "bazı" bilenlerin anlatmaya çalıştığı başlangıç dönemi ve ekipmanı içinde manyetik diğerlerine göre daha az kafayı takacak iş olmalı. İyi amfi yoksa iyi manyetik boş iş olur ama tersi o kadar değil. Anlatılmak istenen bu.
 
gitara yeni basladiysaniz bence su asamada ogrenmeye odaklanin. ilerleyen zamanlarda gerek manyetik gerek gitar degisimi yaparsiniz.

Diger soruya gelince single gorunumlu hambuckerlar var, ayni gitar uzerine bu sekilde bir humbucker pickup takabilirsiniz.
 
Geri
Üst