D denizbey77 23 Mart 2022 #1 Şehir Bursa Takasa Kapalı Fiyat 7500 Para Birimi TL kasım 2021 de alındı Henüz eğitim aldığım için çok kullanılmadı (squier strat bulletım var) Faturası mevcuttur Bursa rekor müzik den alınmıştır.
kasım 2021 de alındı Henüz eğitim aldığım için çok kullanılmadı (squier strat bulletım var) Faturası mevcuttur Bursa rekor müzik den alınmıştır.
Stratmtrat 18 Mayıs 2022 #2 Stratmtrat demiş ki: Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com Hepsini görmek için tıklayın... Takas düşünür müsünüz?
Stratmtrat demiş ki: Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com Hepsini görmek için tıklayın... Takas düşünür müsünüz?