Digitech' Ten Yeni Analoglar

hardwiresskx9.jpg


Görüntü olarak oldukça şık geldi ama metal distortion'un ses örneklerini dinleyince hayal kırıklığına uğrayıp siteyi anında kapattım =)
Bakalım sizin fikirleriniz ne yönde olacak.

http://www.digitech.com/hardwire.php

(pedalları görmek için 'click for p.list' e tıklıyorsunuz)[/img]
 
kotü abi ya çok üzülüyorum adamlara , bi tek whammy yaptılar ki whammy bile çok kalitesiz bi alet, ha whammy sahibimiyim ? - evet en sevdiğim pedlalarımdan biri ama sounddan taviz bence whammy,
mesela boss u düşünelim , delay inden ve tunerindan başka hiç bi pedalını kullanmamaya çalıstığım bi firma boss , adamlar ne yaptılar, kendilerini geliştirip fender bassman simulasyonu ıvır zıvır simulasyonu yaptılar tek analog pedal olarak piyasaya sürdüler , ama dediğim gibi digitech in bana bu drive pedalını kullandırması için satması değil ,üstüne para vermesini isterim :)
bence olmamış , drive pedalı yapmayı bırakıp güzel modulasyon pedalları yapsınlar alalım haksızmıyım ?
demo dinlerken sayfayı kapatıyorum çabucak :)
 
Eski whammy ler olacak ki.....Ebay da gayet yüksek fiyatlara gitmekte zaten.

Bende bi tane bad monkey var. Ton konusunda çok kıl olmama rağmen çok sevdiğim bir pedal kendisi.
 
yok arkadaşlar bunları bilmem ama digiteche öyle demiyelim o dijital(vurguluyorum hosuma gidiyor boyle olması)chorusu ve delayını hiç değişmem tam surfing with the alien tonu veriyorlar:D
 
Kanımca Digitech'in en büyük problemi ismindeki "digi"nin psikolojik etkisi :)

Şaka bir yana diğer tüm markalar gibi Digitech'in de başarısız ürünlerinin yanında oldukça başarılı ürünleri mevcut. picassographic'e aynen katılıyorum örneğin; Bad Monkey kullandığım en şahane drive pedalı mesela. 50ytl'ye aldığım bu yeşil canavar yüzünden bir çok pedalımı elden çıkarttım, o varken kalan drive'lar yalan oluyor :) E tabi bunu sadece biz söylemiyoruz; niyetli olanlara harmony-central.com'da bu pedalı aratmalarını öneririm. ;)

Diğer yandan yine severek kulandığım DigiVerb'ü de ekipmanımın baş tacı yaptım. Bir Line6 Verbzilla alana kadar ondan iyisi yok.

Ha Digitech hep mi iyi şeyler yapıyor; tabi ki hayır. Meşhur "rp" serisi prosesörlerinin ne derece iyi oldukları ortada. Hepimizin elinden, evinden illa ki geçmiştir bu aletler ancak o atari gibi efekt ve tonları unutmak ne mümkün. :)
 
meancha demiş ki:
Kanımca Digitech'in en büyük problemi ismindeki "digi"nin psikolojik etkisi :)

Yok yok benim yorumum o açıdan değil. Yani herşeyiniz tamdır bir de varyasyon olsun diye alırsın o anlamda. Elbette ara sıra Digitech iyi şeyler de yapıyor da öncelikle temel alınacak aletler değil. Al oyna sat bence. Çok Digitech geçti elimden ama bir tanesi bile durmuyor şu anda.
 
Geri
Üst