Harcıalem

bok

www.harcialem.garaj.org adresine yakında bi distrodan cikacak olan best of tadında demo albumunun kapak tasarımı konmuştur,ilgilenenler bakabilir.Bu arada yeni demo için şarkı listesi hazırlandı,şarkılar bitti,kapak tasarımı yapılıp bitirildi geriye bir tek pamuk elleri cebe atip kayıda baslamak kaldı.Çogu gitti azı kaldı son kısımıda ne zaman halledicez bilinmez.Ulan hazır boyle bekliyoken söyle daha akıllı davulcu gitarist falan mı bulsak ne yapsak çok yalama oldu bu kadro.Neyse herkese selam içmeye devam.Hadi tazyik. :twisted:
 
bıngıl

eywallah her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz,klibin montajını bizzat ben yaptım,klip gerçekten biraz acayip oldu ,elimdeki görüntüleri maximum derecede kullandım kısıtlı imkanlarla bu kadar oldu umarım ileride daha iyi şeyler ortaya çıkarıcaz.
 
Re: bıngıl

PinkPunk demiş ki:
eywallah her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz,klibin montajını bizzat ben yaptım,klip gerçekten biraz acayip oldu ,elimdeki görüntüleri maximum derecede kullandım kısıtlı imkanlarla bu kadar oldu umarım ileride daha iyi şeyler ortaya çıkarıcaz.
başarılar dilerim o zaman tekrar,umarım keyifle dinleriz sizi,yanınızdayım ;)
 
koku

selam kilink kardeşler walla bu aralar hic bi bok yapmiyoruz,aslina bakarsan yeni bi demo icin hersey hazir,kaset kapagini bile hazirladik ama hem maddi hemde bazı gurup içi malum olaylardan kelli kayıda giremiyoruz.Birde benim konyaya gitme olayım çıktı geçiş yaptım selçuk iletişime,davulcuda daha dönmedi askerden ondanda haber yok yani bok gibi bi durum.Ama konya olayını halledeyim en kısa zamanda bi davulcu bulup kayıt yapcaz.Birde gitaristde bulma olaylarına girebilirim gurupta değişim olayları olabilir,herşey en iyisini yapabilmek için tabii,çok enseye tokat göte parmak oldu bu kadro. bunun dışında konyalarda bi olaya girmeye çalışıcaz.Sonuçta hiçbişey olmazsa yine çıkartcaz demoyu yakın zamanda,çok iyi şarkılar var güveniyorum şarkılara.Siz neler yapıyosunuz durum nasıl?Bi barda falan çıkıyosanız bigün geliyim dinlemeye konuşalım.Bu arada sağolasın ZAFERSARHOŞU kardeş sizin gazlarınızla asılıyoruz bu işe.
 
Bizimde yeni demo çıkmadan sukkprods distro'dan best of tadinda bi cd'miz çıkıcak karışık,biliyosun bizim 5 demo var.! 8) Takılıyoruz işte bakalım. Sonra görüşürüz,başarılar.
 
hey!

www.harcialem.garaj.org adresine geçici bir süreliğine: NOfx'in t.v.'deki bir talk showda gerçekleştirdiği canlı performans ve Fatmike'ın CNN'de yaptığı punkvoter ile ilgili muhabbetler wmv formatında yüklenmiştir.İlgilenenlere duyurulur.
_________________
Sana hayatı sevdirmeye geldim dedi,elinde bir kitapla;bende kovaladım onu elimde bi sopayla...
 
höyyt..

oba oba ve oba

harcıalem best of sınırlı sayıda punkerland piyasasında sadece 50 adet fiyat 1,5 lira+posta parası ... Bu arada HArcıalem gurubu 7 şarkılık yeni demosunun kayıtlarını tamamladı,yakında piyasada olur.



Hey ska-p ciler size 5 lira karşılığında sabun+harcıalem best of+ska-p mp3 ve klipler cdsi yollayabilirim posta masrafı size ait. iletişim

[email protected]
_________________
Kaldır kaşı kolla başı..
www.punkerland.com
 
hıımm

Bu arada 7 şarkılık yeni demonunda kayıtlarını bitirdik,okuldan fırsat bulabilirsek onun da dağıtımını promosyonunu falan halledicez,haberiniz ola,ilk punkerland forumdan haber veririz.
 
yeni

Harcıalem gurubunun Best Of çalışması İzmir-Stüdyo Ümit, Ankara-ZID Müzik ve İstanbul-Room Recordings'te bulunabilir. Yeni bestelerin olduğu demonun ise kayıtları tamamlandı. Demo çok yakında piyasada olacak. :twisted:
 
Geri
Üst