Harcıalem

o da nesi?!..

www.punkerland.com bakınız.. Dreamcatcher yeni demonun bi sample'ı hazırlanıyo yukarıdaki linke verilecek bi ara,ama ne zaman verilir bilmem.Zaten altı üstü 2-3 milyonluk bişey niye bu kadar uğraşıyosun al demoyu gitsin,alternatif piyasada sample lüksünü her zaman bulamazsın.Yeni demoyu(alçak uçanlar) dinleyince pişman olucağını zannetmem.Haa bide delikasap'ın harcıalem yorumuna bakmayı unutmayın,ahanda adres.

http://www.delikasap.com/album.php?sayi=0411
 
bira

sitemiz hacklendi,o işi yapan ipneyi az çok tahmin ediyorum ama du bakalım.2 ay sonra falan anca toparlıycaz siteyi.Ama [email protected] sitesinden demo istenebilir.Yeni demomuz çıktı,bi de best of var bildiğiniz gibi.Bozuk Para diye bi gurup mu vardı?
 
Harcıalemin yeni demosu alcak ucanların 2 dakikalık sample'ı FLASH ANIMASYON şeklinde punkerland.com ana sayfada,fikir edinmek için dinleyin.TIKLAAA.daha ne istiyonuz.

www.punkerland.com/harcialem.swf

***Harcialem 2005 yilina bomba gibi girdi.Gurubun yeni demosu “Alcak Ucanlar” Punkerland Distro’dan piyasaya salindi ufak ufak.Daha best of’un dumani üstündeyken yepyeni bir kayitla,yeni 7 şarkiyla(ikisi ingilizce sözlü) ortamlarda gurup.Ah bide şu okul olmasa neler yapacaklar…Harcialem demolarla ilgili ayrintili bilgi www.punkerland.com sitesinin ana sayfasinda dükkan bölümünde.Dinlemek isteyenler [email protected] mail adresinden 2-3 ytl gibi osuruktan bi fiyata alabilirler.

****Alcak Ucanlar-2005/İzmir (2-3 günde toplam 10 saatte falan kayit tamamlanmistir)
---------Demo 24 dakika-----------

1-Ömer Hayyam____________(söz/ömer hayyam)
2-Ne Aşki Lan Bu Böyle?
3-Grave Stars
4-Ordinary Boys Escape From The Phrase Book!
5-Ondan Bundan Sundan.
6-Beyaz Sayfa
7-Oldu mu?
 
Dünkü konser çok iyiydi,kralı gelse 450 kişiyi toparlayamazdı oraya buradan gelen herkese çok teşekkür ediyoruz,çıktık ,dağıttık ortalığı gelmeyenler çok şey kaçırdı.inbeetwen gurubunada teşekkür ediyoruz emre herşey çok güzeldi devam kardeş.Dıpdıpıda unutmamak lazım,ümit çılgınsııın o mohikanlarınıza kurban olayım ben sizin.fotoları yakında ufak ufak göndeririz ortamlara.Bızzztt. nedenmi behsediyorum 12 subat roi harcialem-kilink-inbetween konserinden(izmirde)
 
Geri
Üst