Evet zor zamanlar yaşıyoruz ama bu olanlar bizi boğamayacak - Earonics’ten yeni tekli

earonıcs3.jpg

Son iki yıl herkes için oldukça zorlu geçti. Pandemiyle iyice artan ekonomik kriz, savaşlar, depremler, yangınlar ve pek çok toplumsal olay adeta sel gibi hepimizi sildi süpürdü. Earonics ise yeni teklisi “All These Won’t Be Able To Drown Me” ile son yıllarda tüm bu olanlar beni boğamayacak diyor.

Şarkı mini müzikal gibi içerisinde çok farklı sahneler taşıyor. Önce son yıllarda gerçekleşen felaketler anlatılıyor. Daha sonra pandemi, virüsün tüm dünyaya yayılması ve sokağa çıkma yasağı anlatılırken şarkı birden yükselip dinleyiciye her şeye rağmen boğulmaması için umut aşılamaya çalışıyor.

Teklinin kapağında ise bu konuyla ilgili bir ironi yapılmış. Tüm bu yangın ve felaket içerisinde yüzünde iyimser gülümsemesiyle yüzmeye devam eden bir ördek. Evet bu ördek o felaketin içerisinde batmamış olabilir ama yanıyor! Tam bizim halimiz. Bulunduğumuz coğrafya tam bir yangın yeri ve bizlerde yanmamıza bakmadan batmadığımıza ve boğulmadığımıza seviniyoruz ve tüm iyimserliğimizle bir şeyler üretmeye çalışıyoruz.

Şarkının Künyesi:

Müzik: Earonics
Vokal: Erdem Filiz
Gitar: Serkan Güçlü
Bass: Abdullah Günay
Davul: Barış Can Çelik
Sözler: Serkan Güçlü

Mixing: Mertkan Ozkan
Mastering: Pieter Snapper

Şarkıyı aşağıdaki linklerden dinleyebilir veya klibini izleyebilirsiniz




 

Dosyalar

  • earonıcs3.jpg
    earonıcs3.jpg
    1.7 MB · Gösterim: 55
Geri
Üst