Windows 10 64 bit için ücretsiz VU metre önerisi

Yeni ses kartımın henüz kendi mixer arayüzü olmadığı için media playerde çaldığım dosyalarda kullanabileceğim bir VU metre yazılımı arıyorum.
1-2 tane buldum ama ya win 10'da çalışmıyor ya da çok uyduruklar...
Tavsiye verebilecek olan var mı ?
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkürler.
Arayüzü güzel ve çok detaylıymış, ama anlayabildiğim kadarıyla bu kendi içinde dosyayı çalıyor. Diğer yazılımlarla entegre olmuyor ya da ben başaramadım.
Ben Windows media player gibi tipik yazılımlarla dosya çalarken seviyeleri görebileceğim plug-in veya add-on gibi bir şey arıyordum daha ziyade. Anladığım kadarıyla bunun kendisi zaten medya çalar aynı zamanda.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
VoiceMeeter media çalmaz, Windows için mixer o, tüm ses kartları, ses girişleri ve ses çıkışlarını kullanabiliyor.
Ben Banana olanı kurdum diğerini kullanamayınca. O media da çalıyor, hatta kayıt opsiyonu bile var. Verdiğiniz linkten de o açılmıştı, kaset şekilli kısımdan görebilirsiniz. Çalarak denedim zaten. Player kısmı bana biraz kullanışsız geldi, yoksa güzel yazılım.
Voicemeteer denilen halini ise Windows media player ile kullanmayı başaramadım, arayüz açılıyor, ama hiç bir opsiyondan görmedi sinyalleri. Ölü bir şekilde duruyor konsol. Ses kartını görüyor aslında, ama media player çalarken sinyalleri okumuyor. Yani mikserde hiç bir sinyal yok.
 
Geri
Üst