Ses Kartı mı Yoksa Amfi mi?

Merhabalar, Elektro gitar öğrenmeye yaklaşık olarak 1 ay önce başladım. Elimde yıllar önce Almanya'dan akrabama getirttiğim Axman marka bir elektro gitar ve amfi bulunuyor. Ama amfiden memnun olmadığımdan dolayı yeni bir amfi almaya karar verdim. Neredeyse her yeni başlayanın aldığı Blackstar ID:Core 10 v3 alacaktım ama sonradan aklıma komşumun beni hiç rahat bırakmayacağı geldi. Maalesef komşum akşam 9-10 gibi oyun oynarken bağırdığımdan dolayı duvarı üstüme kıracak kadar sert vuran gıcık birisi, eğer amfi alsam sonuna kadar yararlanamayacağımı düşündüm amfiden. Bu yüzden ses kartı arayışına girdim ve bütçeme uygun Scarlett Solo Gen 3 ses kartını buldum. Ama ses kartlarıyla alakalı herhangi bir bilgim olmadığından dolayı birkaç tane sorum var.

1) Bu ses kartını kullanarak aşağıda Blackstar ID:Core 10 v3'nin sunduğu tüm ayarları ve özellikleri kullanabilir miyim?

2) Ses kartını kullanmak için özel bir kulaklığa ihtiyacım var mı? (Elimde Steelseries Arctis 7, Beats solo 3 ve Airpods pro bulunuyor.)

3) Blackstar ID:Core 10 v3'e alternatif olarak alınabilecek daha iyi başka bir ses kartı var mı? (Bütçem 2500TL civarında ama gerekirse 500-600TL daha yükseltebilirim.)
 

Ses kartları sonlara doğru. Arctis kullanabilirsin ama ucunu büyütmekniçin çevirici alman lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3

Ses kartları sonlara doğru. Arctis kullanabilirsin ama ucunu büyütmekniçin çevirici alman lazım.
Çevirici aparatın ismi ne acaba?
 
3.5mm (ya da 1/8 inç) TRRS ucu 6.35mm (ya da 1/4 inç) TRS'ye çevirmen gerek.

Ama alacağın ses kartının kulaklık girişi 3.5mm de olabilir, onu kontrol et. O zaman çevirici hiç gerekmeyebilir.
 
Geri
Üst