İstanbul ElektrikGitar&Akustik Gitar Eğitimleri - Online & Yüzyüze ( İstanbul )

Selamlar arkadaşlar, elektrik veya akustik gitar eğitimimiz temel olarak enstrumanı tanıma ve temel egzersizler ile başlayıp, tüm ritim ve solo teknikleri ve müzik teorisi konularını işlemektedir.

Girişte öğrenciyi belli bir noktaya taşıdıktan sonra öğrencinin çaldığı/çalmak istediği tarz ağırlıklı bir çalışma programı belirlemekteyim.

Derslere ek kendi hazırlamış olduğum egzersiz ( guitar pro ve PDF formatlarında), teori bilgileri için hazırladığım Word dosyaları ve bazı önemli metotları da öğrencilerimle paylaşıyorum.
Bunların dışında özellikle de beste odaklı çalışan veya çalışacak öğrencilerime demo kayıtlar gibi bir opsiyon da sunuyoruz ( uzun vadede grup veya aranje koçluğu, mix-master konularında yönlendirme de buna dahil)

Dersleri haftada 1 saat ( öğrencinin talebine göre değişebilir) birebir olarak işliyorum.
EK BİLGİ : Gerek Corona sürecinde oluşan sıkıntı ve talep, gerek de il dışından ulaşmak isteyenler için Skype/Discord derslerine de başladım.

Ders saat ücreti 600 TL'dir. Online dersleri Skype üstünden yaparken, yüz yüze dersleri kendi home stüdyomda, evimde veriyorum. Ancak bazı durumlar öğrencinin evinde veya ofisinde eğitim konusunda talepler de oluyor; bu tip durumlarda gün-saat-konum gibi faktörlere göre ücret belirliyorum, bunu hakkında detay almak için muhakkak bana ulaşınız.

Daha fazla detay ve sorularınız için bana ulaşabilirsiniz, müzik dolu günler dilerim.

Grubum Şizofren ve şahsi çalışmalarıma ulaşmak için;
 
Son düzenleme:
Geri
Üst