Nux MG 300 Ton Yükleyemiyorum

Merhaba,

Nux MG-300 prosesörüme dışarıdan ton yüklemeye çalışıyorum fakat bir türlü başaramadım. Bİr çok video izledim Quicktone programından''IMPORT'' kısmına giriyorum açılan sayfada istediğim tonu seçiyorum fakat izlediğim videolarda bir ekran çıkıyorum İmport deyince yüklüyor fakat bende İMport kısmı cıkmıyor. BUnu daha önce yaşayan tecrübelerini paylaşabilir mi ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Bilgisayar görüyor, sorun görmemesi değil maalesef. İmport kısmına tıklayınca dosya seç kısmına geliyor ama izlediğim videolarda dosya seçerken sol altta import tuşu var ben de o çıkmıyor. Daha önceden atılmış IR ve tonlar var.. Kablo değil sanırım sorun başka bir yerde. Quicktone programı direkt exe olarak iniyor çit tiklayinca kurulum vs yapmadan açılıyor anlayamadım pratiklik için mi yapıldı acaba..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Merhaba, sorunun garip bir çözümü var.. Başka bir PC de denedim ve oldu. Yabancı kaynaklardan araştırıp buldum gerçekten doğru çıktı. Allah'tan evde 2 laptop vardı yoksa ayarim kaçıyordu. Birinde olmadı (Win11) diğerinde oldu (Win10) işletim sistemi versiyonu munproblem bilmiyorum ama böyle yükledim tonları. Gerçekten yeni nesil ve çok güzel tonlar yakalanıyor
 
Geri
Üst