Kemik

kemik kendi katogorisinde çok iyi bence 1 numara.umarım bozmazlar kendilerini böle devam eder hep
benim en begendiğim bölümler garp şuçlar masası bide pollyana sedat
aslında hepsini seviyorum ya :p
 
cihan ceylan bi ara deli dışkısında şiir yazıyodu nası komikti ama artık yazmıyo osuruktan skeçler vardı :p bu mart sayısındaki çocuğunu durbunle izleyen altılaması baya iyi olmuş :)
 
aslında bayağ eski bi msja cwp vercem ama ender hakkındaki yorumu okuyunca dayanamadım:)
öncelikle ender 14 (yazıldığı tarihe göre şimdi 15 olması gerek) yaşında değil 17 yaşında olmakla birlikte gerçekten çok yeteneklidir. kendisi hem sınıf arkadaşım hemde grup arkadaşımdr ve karikatürleri kadar kendiside çok komiktir:)) :roll:
tanımanız lazım yani...

beni kemikle tanıştıranda o dur aslında ama sonra elimden bırakamadım gereçekten ii yetenekler var bu dergide...
 
Kesintisiz olarak aldığım tek dergi Kemik. Ender'in çizgileri, özellikle o küçük adamları (hani şu kocaman gözlü olanlar) çok komik geliyor bana. Ama o dergide en iyi çizen kişinin Kamuran Süner olduğunu söylemeliyim. Onun özellikle "güzel kız" çizme işini çok iyi yaptığını da eklemek isterim. Aynen benzetiyor adam ya. Aksesuarları, saçları falan tam yapıyor. Bunun dışında adam normal yazıları bile öyle bir yazıyor ki onlara bile çok güldüğüm olmuştur. Özellikle dergide o ay olanları anlattığı köşedeki hem çizimler hem de yazılar mükemmel. Buradan tebrik ediyorum kendisini :D .
 
mayıs sayısını aldım..metallica var bu sefer ve acayip komik :D sol kroşe çok güzel...bu aydan itibaren derginin boyu uzadı ev artık ilik dergisi yer alıyo...
kaçırmayın derim bu ayki sayısını.. ;)
 
Geri
Üst