AmpliTube TONEX

Bir şey danışayım size... Bu yakında bilgisayarı fortamatladım (macos) ve Amplitube 5 free'yi kurmadım, çok ağır çalışıyordu ve çökme sorunu yaşatıyordu diye. Yıllar önce hiç de böyle bir program değildi halbuki..Şu an ki durum nasıl, çalışmasında bir hantallık sezdiniz mi?
 
AmpliTube 5 zorlayıcı bir program değil Windows üzerinde, ama macOS'da bilmiyorum.

TONEX'in AmpliTube ile engetre olması çok iyi olmuş, Kemper'in önüne geçmiş derken onu kastetmiştim. Ton ve his olarak zaten Kemper'im olmadığından kıyaslayamam ama AmpliTube'un kabinlerinin ve efektlerinin piyasanın en iyileri arasında olduğu ve çok zengin olduğu ortada. Bunların hepsiyle ortak kullanılabiliyor.

Orange Thunderverb MKII modeline hayran kaldım, AmpliTube'un kabinleri ve efektleri ile kullanınca şimdiye dek yaşamadığım bir çalım hissi yaşattı bana.
 
Kemper gibi bir cihaza para yetmiyorsa, gayet iş görür diye düşünüyorum.

Cüzdanınız sorun çıkarmıyorsa ben hâlâ Kemper ve türevi cihazların kullanımından yanayım. Kulaklarım beni yanıltmıyorsa Kemper, her ne kadar eski de olsa modelleme de hâlâ zirvede.
 
Kemper'in avantajı sahne alan müzisyen için artık bence. Stüdyoda kayıt alan evde çalan için gerek kalmadı Tonex'ten sonra.

Yukarıdaki videoda bir modelde Kemper bariz kötü sonuç verirken Tonex hiç sırıtmadan devam ediyor mesela. Bence IK Multimedia olayı çözdü.

Tonex'in şu an için tek dezavantajı bir hardware'i olmaması ve capture edilen pedalların AT5'te capture amfisi ile birlikte kullanılamaması.
 
Evet büyük hata olur. Şu anda bence Tonex'in en büyük sıkıntısı arayüzü, tam bir fecahat.

İnsan önce beta testing sürecine sokar, kullanıcı deneyimini ele alır ona göre hazır hale getirir ürünü. Adamlar dangoz gibi publish etmişler nihai ürünü.
 
İk multimedia Studio max yada Amplitube 5 max sahipleri için Tonex i 49 Euro ya güncelleyen bir kampanya yaptı.Max hala 249 euro.T-Racks de 49 euro.

Amplitube 5 Max sahiplerine Tonex Max indirimi gelirse sevgililer günü ayağına,alacağım.😊
 
Şöyle bir tonex pedalı geliyor gibi...umarım kemper de şu boyutta bir pedal çıkarır...


Bombaymış bu. Agresif fiyatlandırma kullanırlarsa (ki mantıken öyle yapmaları gerekir, pedal pazarına yeni giriyorlar) ortalığı dağıtırlar. Bilgisayardaki kaliteyi yakalar mı bilmiyorum ama gerçekten dijital tınlamıyor bu adamların amfileri.
Türkiye distribütörü var mıydı bu arkadaşların?
 
Geri
Üst