Ankara'da Gitar Bakımı

Arkadaşlar merhaba. Elektro gitara yeni başladım, 4-5 ay oluyor. Gitarın genel bir temizliğe ve bakıma ihtiyacı var, bir de maalesef bir tık aptallığımdan dolayı entonasyon ayarı bozuldu :( Ankara'da tercihen Kızılay'da nereleri önerirsiniz? Buraya da az önce kaydoldum yeniyim henüz, diğer başlıklara da baktım ama 2 yıl geçmiş en yakın tarihli olanın üstünden. Güncel bilgi almak istedim.

İşinin ehli diyebileceğiniz kim var? Bir de genel bakım & temizlik, tel değişimi ve entonasyon ayarı bana tahmini kaça patlar? Kendimi ona göre ayarlayıp gideceğim. Şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara.
 
İzmir caddesi Turtes pasaji, evrensel muzik Kenan usta var. Ben kendim ogrenene kadar hep ona yaptirdim.
Bunun yani sira eski kivilcim muzigin orda da oranin bir ust sokaginda da yapanlar var. Simdi tek tek isimleri hatirlayamadim ama sorsan gosterirler.
 
Kızılay'daki Aksoy Çarşısı'nda luthier Sarp Özatalay'a yaptırabilirsin. Çarşıda bulunan Solo Müzik'in tam karşısında atölyesi var. Bakım ve onarımı 150-200 tl'gibi bir fiyata yapıyordu. Alacağın tel takımının fiyatı da senin tercihine kalmış. Elixir biraz daha pahalı ama uzun süre kullanırsın.
 
Geri
Üst