45 yaşından sonra artiz olcam

Merhaba,

3 yıldır evde kayıt yapmaya çalışıyorum parçalarımı. 10larca yıl istediğim gibi olmadigi icin kimseye çal(a)madigim şeyleri artık debül dübül yüksek kafa ile kayit edip atiyorum soundclouda yanlış yunluş şekillerde. Asagida bazi örnekler var. Cok kolay parca cikariyorum, istedigim her an bir tane yazabiliyorum. Aslında davul ve midi keyboard yazmaktan anlayan, bunları daha iyi şekilde kayıt etmeme amatör ya da profesyonel ($) olarak destek olacak biri olsa, bunlardan 5-6 sını bitirip spotify e atmak beni cok mutlu ederdi. 45 yaşındayım izmirdeyim.

Yorumlarınızı bekler esenlikler dilerim.




bu benim parcam degil tabii ki ama bu kayiti begeniyorum.
 
Hafiften Dire Straits esintileri geliyor.
Bu tarzın en büyük sıkıntısı, bütün parçalarda tek tip bir enerjinin/duygunun baskın olması. İstediğiniz her an şarkı yazabildiğinizi söylemişsiniz mesela ama, bunlar tümü de aşağı-yukarı aynı duyguyu taşırsa bu dinleyici için pek de ilginç olmaz:) İnsan kendi ürettiğine objektif bakamaz, çünkü bir şey üretmiş olmanın heyecanı başka bir şeye benzemez ve insanın ayağını yerden keser malum.
Ben kendi hesabıma bu tip müzikleri ancak Gilmour veya Knopfler gibi birinin gitarı eşliğinde dinleyebiliyorum, aksi takdirde sıradanlaşma kaçınılmaz oluyor benim için. Bu adamlar, sıradan şarkıcılıklarını benzersiz ve kişisel gitar çalışları ile dengeleyen kişiler malum.
Ama hikaye dinler gibi şarkı dinlemeyi seven kişiler için şarkılarınız ilgi çekici olabilir sanırım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Abicim merhaba. Bu parantez içinde yer alan dolar sembolü ücret öderim manasına bir atıfta bulunmamı aceba :)

Artizliğin yaşı yok ki. Kimler kimler kaç yaşından sonra ne meşhur oldu. sen keyif alıyormusun ? ona bak. salla başkalarını.
Profesyonel destek arayışım içindi o işaret kardeşim, anlayanlar anlamış onu :)
 
Sesinize emeğinize sağlık benim gerçekten çok hoşuma gitti parçalar. Mix masteringi biraz daha güzel yaparsanız tadından yenmez Vokal biraz sönük kalmış gibi (bilerek de yapılmış olabilir bilemedim). Eğer spotifya atma gibi bir niyetiniz varsa haberim olsun direkt playlistlerime ekleyip aktif olarak dinlerim.
 
Geri
Üst