Catwalk

selam.. dün gece gökçen in söylediklerini uyku ,yorgunluk ve alkolun etkisiyle yanlış anlamdıysam catwalk elemanlarıymış o poz. enerji yüklü arkadaşlar..(dün biziz de sahne alan şarap' ın vok. ben) çıkışta işimiz uzun sürmese teşekkür edecektim ben de size , ne eğlenceli adamlarsınız ya :dans ayrıca (dediğim gibi eğer onlar sizlerseniz) grup hakkındaki yorumlarınız çok mutlu etti beni/bizi..adınızı duymuştum daha önce ama dinleme fırsatım olmadı .dinlemek isterim sizi..çıktığınız bir yer ya da yeni bi konser olayı varsa sahneye poz. enerji enjekte etme sırası bizde şimdi :metal ..hoşkalın..!
 
hangi günden bahsediyorsunuz acvaba?? bir yanlış anlaşılma olmasın. .
ama eger laflarınız övgüleriniz bizeyse çok teşekkürler. bizde sizi seyretmek isteriz.
 
sagol :)
sanırım onlar bizleriz anladigim kadariyla (6.sayfada resimler var ayrıca), biz de cuma gecesi (dün derken onu kastediyordun herhalde) sizi izlemekten keyif aldık -gerci gruptan ben vardim sadece o yuzden sanırım woodyarda anlamadi bisi eheh- , sanırım ilk programınızdı, tebrikler, gayet gusel vakit gecirdik bende sizi kutlicaktım ama hem benim halim, hemde gözlerden kayboldunuz eheh, içimde kalmadı böylece vokal hanım :) ... 7 ya da 14 kasımda bir şeyler olabilir biziz'de, afislerden felan görürsünüz zaten, catwalk ismini duyunca da hemencecik gelirsiniz biz de cok seviniriz... :)
 
patronla konuşuyorduk:)ama dediğim gibi gökçen bahsetti çıkışta.. ben de isminizi görüp teşşekkkürlerimi ileteyim dedim.. denemeydi aslında (ses sistemi bi önceki gün bi arkadaşın tüm ayarlarla oynamış olması nedeniyle bayağı problemliydi ama biz de eğlendik..), ve bundan böyle her cuma 21.30 da ordayız işte (rreklamlar :utandim ..)bahsettiğin şey olursa gelir izleriz tabi neden olmasın .. :metalhead ..görüşmek üzere :elsallaa
 
forum.JPG
 
Geri
Üst