Nervestand (Heavy Metal) - Ankara

Nervestand’in temelleri Can Ünlü ve Ozan Erol tarafindan 2004 senesinde atıldı.Dershane arkadaşı olan ikili Can’ın teklifiyle birlikte çalışmaya karar verdi.Eleman arayışına geçtikten sonra o zaman ki kadrosuyla grup ilk beste denemelerini ve cover çalışmalarını yaparak repertuarını tamamladıktan sonra Ankara’da çeşitli yerlerde konserler verdi.Daha sonra grup üyelerinin eğitim durumları nedeniyle müziğe ara verdiler.
Üniversite eğitimlerini sürdürmek için Ankara’da kalan Ozan ve Can tekrar birlikte çalışmaya başladı.Bas gitara Buğra Polat’nın geçmesiyle vokal arayışına geçen grup Tankut’un kadroya girdikten sonra Nervestand olarak değişen grup ismiyle ‘Unfaitful’ isimli ilk demosunu yayınladı.Daha sonra Tankut’un ayrılmasıyla vokal arayışlarına geçen Nervestand,Koral Güvener vokalist olarak kadrosuna dahil etti.Daha sonra Atakan Ersoy ritm gitara geçmesiyle kadrosunu tamamlayan Nervestand,Heavymetal sevenlerle konserlerde buluşmayı planlamaktadır.





The base of Nervestand was created by Can Ünlü and Ozan Erol in 2004. The couple who are course friends decided to work together through Can’s proposal. Nervestand has worked on their compositions and repertory, gave concerts at some places in Ankara after seeking new members. Then, they had a break due to their educational conditions.

Ozan and Can who live in Ankara to get their education have started working together. After Buğra Polat has joined the band as bass player, the band has sought for a vocal. The band has changed its name as Nervestand after Tankut has joined as vocal and released their first EP which is called ‘Unfaithful’. After Tankut left, Koral Güvener joined to Nervestand as vocalist. Nervestand ,which took its final shape after joining of Atakan Ersoy as guitar player ,the band intends to give concerts and get together with heavy metal fans.




www.myspace.com/nervestandband

http://www.purevolume.com/nervestand

http://www.lastfm.com.tr/music/Nervestand [/url]
 
Başarılı çalışmalar, tebrikler...

Lakin başlığınızı da düzeltseniz iyi olur. Ankara - Heavy Metal felan olayı yani. Diğer başlıklara bakarsanız.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tabi ki bakarız Machbet,haklısın....

Fakat 'Ankara - Heavy Metal felan olayı yani' cümlesindeki 'felan' 'ın doğrusu falan'dır.Tdk ve Forum kuralları madde 4'e bakarsan.
 
Yeni Vokal ve Ritm Gitar...!

Uzun bir aradan sonra tekrar sevdiğimiz müziği yapabiliyor olmanın heyecanı içindeyiz.Uzun ve zahmetli arayışlardan sonra tamda umutlarımız tükenmek üzereyken dostumuz Koral ile yollarımız kesişti ve müzik yolculuğumuza kaldığımız yerden tekrar başlama fırsatı yakaladık.Son olarak Atakan’ında Nervestand ailesine dahil olmasıyla kadro tamamlanmış oldu.


Bizi bu yorucu süreçte yalnız bırakmayan tüm dostlarımız ve Nervestand dinleyicilerine sonsuz teşekkürler.Konserlerde görüşmek üzere...

Can Ünlü&Ozan Erol


Nervestand
Vokal : Koral
Solo Gitar : Can
Ritm Gitar : Atakan
Bas Gitar : Buğra
Davul : Ozan
 
Geri
Üst