Serhat Kiremitçi ( Alternative Rock ) İstanbul

2006 yazında , Serhat Kiremitçi ve Alican Tipici tarafından kuruldu.

2 kişi tarafından çeşitli besteler yapıldı.Ceyhun Yıldırım'ın da katılımıyla , bazı canlı performanslar oldu.Daha sonra Ceyhun Yıldırım ve Alican Tipici'nin ayrılmasıyla Serhat Kiremitçi çalışmalarını tek başına sürdürmeye devam etti.

Çeşitli projelerde (kayıt,bar programı vs.) bulundu , beste ve kayıtlara devam etti.2008 sonbaharında Harun Arıker , Ferdi Şahinkaya ve Yunus Kağan Turan'ın katılımıyla grup son halini aldı.

Hali hazırda Türkçe ağırlıklı repertuarı bulunan grup beste kayıtları ve kendi çalışmalarına daha ağırlık vermiştir.

Amaçları birşeyler üretip insanlara ulaşabilmek , bunu hayatlarının sonlarına kadar para için değil , üretmek için yapmaya çalışmaktır.

Besteler ve kayıtlar Serhat Kiremitçi tarafından yapılıp grup elemanlarına verilmektedir ,daha sonra stüdyo çalışmalarıyla canlı performanslara hazırlanılmaktadır.

Grubun kendi çabalarıyla çektiği ilk video klibi Son Bahar isimli şarkının klibidir.

İkinci klip ise Sensizken isimli şarkının klibidir.Bu klipler Barış Akyüz , Mustafa Kenan ve Ünsal Sağlam tarafından yapılmıştır.


Grubun son hali ;

Serhat Kiremitçi - Vokal / Gitar
Harun Arıker - Davul
Ferdi Şahinkaya - Bass
Y.Kağan Turan - Gitar


İlk video klibimiz : Son Bahar

İkinci video klibimiz bayramın 3. günü çekilmiştir , montaj aşamasında ve en kısa sürede eklenecektir.

Sayfamız : Serhat Kiremitçi
Facebook Sayfamız : Facebook Sayfamız

Facebook sayfamıza üye olmanızı rica ediyoruz , konserler , yeni kayıtlar , canlı performanslar hakkında bilgilendirileceksiniz.Ha yok ne işim var facebook'da diyorsanız ; [email protected]'u ekleyip bu adresten de bilgilendirilebilirsiniz. :)

Esen kalın.
 
Geri
Üst