Özge Özkan

zgeqt9.jpg


Türkiye`deki ilk Gothic albümünü piyasaya süren başarılı grup Catafalqueın solisti ÖZGE ÖZKAN`ın ilk solo çalışması IN YOUR HEART 10 Ekim`de piyasada!


CATAFALQUE ile 2 stüdyo albümü kaydeden Özge, yerli ve de yabancı bir fan kitlesine sahip. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında en iyi vokaller arasında gösterilen ÖZGE ÖZKAN 2005 yılında Japon bir internet sitesi tarafından en iyi bayan şarkıcı seçildi ve bu başarının ardından kendi solo çalışmalarını kaydetmeye karar verdi.

Tatlı-sert bir sese sahip olan Özge Özkan`ın Alternatif Goth Rock olarak tanımlanan ilk solo EP`si ` IN YOUR HEART ` piyanist karakterinden de izler taşıyor.`Kadın`ın iç dünyasını anlatan 4 İngilizce ve 1 Türkçe şarkıdan oluşan EP`nin tüm kayıtları, mix - mastering`i ve prodüktörlüğü Jingle Jungle stüdyolarında Arın Baykurt tarafından gerçekleştirildi.



ÖZGE ÖZKAN, küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duydu ve 12-18 yaşları arasında piyano eğitimi aldı. Sonrasında Klasik müzik ve Jazz üzerine yoğunlaşan ÖZGE ÖZKAN bu dönemde Bülent Ortaçgil, Ayşe Tütüncü ve Tolga Tüzün gibi isimler önderliğinde emsamble gruplarına katıldı. 2001 yılında Catafalque`ta şarkı söylemek üzere teklif aldı ve yerli, yabancı pek çok ünlü isimle aynı sahneyi paylaştı.

İşitsel ve görsel olarak izleyiciyi etkileyen performansını solo projesinin performans grubuyla da izlemek mümkün olacak. Solo albümünde yine Catafalque albümlerinin prodüktörü ve de müzisyenleriyle çalışan ÖZGE ÖZKAN yine Catafalque albümlerinin yapımcısı CTF RECORDS ile anlaştı.

http://www.myspace.com/ozgeozkanmusic

ÖZGE ÖZKAN - (My Cold One)Parçası Myspace Sayfasına Eklendi Dinleyebilirsiniz..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Özge Özkan 24 Aralık Çarşamba akşamı 17:00 - 20:00 arası ROCK FM 94.5 - ARKA KOLTUK programına konuk olacak.

Canlı akustik performansların sergileneceği programı kaçırmayın!
 
Geri
Üst