Canavar (Ankara)- Hardrock

Evet arkadaşlar Canavar olarak hepinizi selamlıyor ve forumdaki siftahımıza tanıklık edenlere teşekkürlerimizi iletiyorum.

Efenim biz 70', 80' ve alternatif rockun bilinen ve sevilen örneklerini hardrock soundu ile coverlayan bir ekibiz. Şöyleki grubumuz:

Vokal- Ertan ASAN
Bass- Ersen ERDEM
Gitarr- Kerem UYGUN
Davul- Arda DALKILIÇ
Klavye- Koray TAŞÇILAR

olmak üzere 5 adet müziğe gönül vermiş kişiden oluşuyor ki ,arada hafifde karta kaçmış kimselerde mevcuttur :) ve onlar kendini biliyor.

Grubumuzun benim bildiğim mazisi Cin-fizz imiş. Cinfizin ilk orjinal kadrosundan geriye kalan Arda, sonrasında Ertan ile yoluna devam etmiş. Daha sonrasında Ersenin katılmasıyla sahneler almış. Derken gitarist aramaya başlamışler ve bu insanlarla uzaktan yakından alakası olmayan bendeniz gene turkrock forumundaki aranıyor ilanına başvurup gruba dahil oldum efendim.

Gruba girdiğimden bu yana ki 1 ay olmadı deli gibi repertuarım genişledi bir gaz bir heyecan derkene. Resmen müziğe yeniden ısındım diyebilirim.
CANAVAR adına da şunu söyleyebilirimki inanılmaz derecede eğleniyoruz be dostlarım böylesine saadet böylesine şamata her müzisyene lazımmış darısı arayanın başına.

Velhasıl forum dostları hazırlıklarımız devam ediyor çalışmalarımız çok yakında gözle görülür bir hal alıcak ve gelişmelerden herkesi buradan ilk elden haberdar edeceğiz.
_________________
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evvet arkadaşlar CANAVAR bu pazar yani 28 Aralıkta YOLCU HARD'N HEAVY BARda, saat 19:00 da sahne alıyor.

Böylelikle CANAVARI ilk kez Yolcu barda dinleyebileceksiniz ey Ankara ahalisi, herkesi bekleriz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Acaba ben kendi kendime uyduruyor olabilirmiyim bu forum muhabbetlerini diye düşünmeye başladım doğrusu şizofren hesabı... Kendi kendime yazıyorum çiziyorum arkadaşlar lütfen yokmudur hiç merak eden, dinleyen? :)

ve nihayetinde 14 ocak çarşamba günü itibariyle MANATTHAN MUSIC CLUB da sizlerleyiz.

Bakalım bu seferde ses gelmezse kesin temiz ben sıyırmışım nihayetinde, tüm bunları kafada yazıyorum :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Dostlar Canavar size soruyor, Vatandaşın içinde kalmış yaw şunuda birileri çalsa dediği şarkıları coverlayacak. Hemen isteklere başlayın lakin en çok istek alan şarkıları çalışmaya başlayacağız hemencecik.

Bizi evvelden izleyememişler için bi hatırlatma yapayım; Canavar oldies, 60', 70', 80' ile uğraşmaktadır ama yeni şarkılarada herzaman kapımız açıktır dostlar!

14 şubata kadar sürecek, isteklerinizi bekliyoruz...

Bir de genel durumu takip etmek isterseniz facebooktan Canavar diye aratın bulun. Grup sayfasındanda etkinlikleri forumlarımızı ve yorumları takip edebilirsiniz!
 
Geri
Üst