Bateriye yeni başlayacaklar için dijital bateri tavsiyeleriniz neler?

Yıllardır aklımda olan Bi hayaldi diyelim.Apartmanda oturuyorum. Boş Bi odam var dijital almam gerektigini düşündüm hiçbir bilgim yok bu konuda. Fiyat olarak uygun, çalmayı ogrenebilecegim enstrüman tavsiyelerinizi ve nasıl Bi yol izlemem gerektiğini anlatırsanız süper olur. 2.el almayı dusunuyorum elinizde varsa da ulasin
 
İnternette dinlediğim kadarıyla Rolandın giriş seviyesi elektro baterileri çok başarılı geldi. Yamaha da bakılabilir. İkisi de üzmez ama Rolandın sesi daha çok hoşuma gitti karşılaştırma videolarını dikkatle dinleyince.
 
Benzer konular, benzer cevaplar...


Bütçe belirtmemişsin ama ben satıyorum ... çok "başlangıç" seti değil ama fikir versin.

Dijital davul değil.. akustik ya da elektronik davul demek daha doğru.
Davul işini Roland ve diğerleri diye ikiye ayırabiliriz. Diğerleri arasında Yamaha ve Alesis daha "davul gibi", kalanlar oyuncaktan hallice. Bir de mesh ile kauçuk inanılmaz far ediyor çalım hissi olarak. Diğer yorumlarım üstteki başlıklarda.
Ha bir de youtube izleyerek bir yere varamazsın, oradaki ses kayıtları zaten birbirinin aynısı, en dandik marka bile albüm kalitesi gibi gelir kulağa. Önemli olan çalım hissiyatı, ergonomi, malzeme kalitesi vb... bunları ya mağazada inceleyerek ya da bolca tarafsız yorum okuyarak/izleyerek elde edebilirsin. Sponsored video tarzı tanıtım youtube'ları sadece fikir verir.
 
Geri
Üst