yeni amfi alıcam önerileriniz nelerdir?

Merhaba 5 ay klasik 1 yıl kadarda elektro gitar deneyimim oldu. Elimde BostonGF15 isimli bir başlangıç amfisi var ve yetersiz gelmeye başladı. Aklımda blackstar id core 10 v3 var ses kartıda olduğu için . Öneride bulunursanız sevinirim. 4 4.5k bütçem var .
 
Evet amfin çok kötü.... ama neden hem ID alıp hem de ses kartı kullanacaksın? ID gerektiğinde zaten ses kartı görevi görür... kart varsa da önünde dev bir plugin ve app fırsatı var.... ne istediğini iyi değerlendir derim.


 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Hem appi kullanıp hemde gerektiğinde kayıt alabilirim diye bu amfiyi istiyorum. 4.5 5k bandında en iyi amfi o şuanlık sanırım . Okudum baktım forumda da gezindim önüne gelen bilen bilmeyen bu amfiyi öneriyor.
 
@JuDGeZ kanka bende de o amfi var. Do re mi music'den sipariş vermiştim. Bence gayet iyi ama bazen çalışmayabiliyor. alalı 1 sene olmadı ama bazen prize takmama rağmen açılmıyor, tekrar tekrar takınca calısıyor. Ya da bazen manuel modda çalışmıyor. Ama sonra düzeliyor. Neden böyle olduğunu anlayamadım. Ama çok güzel bir amfi ve ben 3k gibi bir fiyata almıştım diye hatırlıyorum. gitarım sss olmasına rağmen metal şarkılarda güzel ses veriyor modlar sayesinde
 
Geri
Üst