Amerika'dan hangi ürünleri getirmeliyim ?

Merhaba Ocak'ta Amerika'ya gideceğim. Oradan burada bulunmayan, satılmayan ya da fiyat farkı fazla olan, getirmeye değer bazı ürünler getirmek istiyorum. Voodoo Lab Pedal Power 3, Strymon pedallar, JHS ürünleri dikkatimi çekti çoğunlukla. Türkiye'de satılmadığını gördüm.

Öncelikle bir elektro gitar almak istiyorum. Daha sonra yeni bir setup kurmak istediğim için nokta atış ürünler toplamak istiyorum.

Bu konuda desteğiniz beni çok mutlu eder.
 
Amerika'dan bir gitar getirme şansım olsaydı mutlaka Musicman Majesty 7 telli edinirdim. Zuhal Müzik getiririz diyor ama en az 1 yıl beklersin dediler bana. Ve Zuha'deki 6 telli majesty gitarların fiyatı zaten ortada. Buraya not düşeyim, hali hazırda 7 telli majesty'si olan varya mesaj atabilir :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Amaç ne? Kendine setup kurmak mı yoksa burada olmayan şeyleri getirip satmak mı?
Setup kurmak ise alacağın şeyin TR'de olmaması neden bir kriter?
İşim gücüm yok 3,5 parça malzeme getirip mi satma derdine mi düşücem. Sence 30 bin lira uçak parasını 2 parça pedal satmak için mi veriyorum ?
Evlilik öncesi gitar,pedal ne varsa sattım herşeyi şimdi tekrar kurmayı planlarken böyle bir gezi denk geldi ben de gitmişken yanımda getirmeye değecek ürünler getirmek istiyorum ne var bunda ? Ibanez Ts-808 niye taşıyayım mesela. Buradan alsam en fazla 300 lira fazla öderim. Ki çoğu pedal benzer şekilde. Ama mesela JHS morning glory bulamam burada. Voodolab power 3 serisi satılmıyor burada. Butik pedallar, özel seri, özel yapım, burada edinme fırsatımın olmadığı ürün önerisi sordum. Hayatta kaç kere Amerikaya gitme fırsatı denk gelir.
 
alıp satmak ise "amerikaya gidiyorum, komisyon ile siparişleriniz alınır" olmalı. parasını veren, sizinle anlaşan siparişini verir.

yok kendinize alacaksanız, zaten kafanızda belirli bir müzik türü ve idolleriniz vardır. onlar ne kullanıyor ise alır gelirsiniz.
 
Konunun açılış yazısı biraz muğlak olmuş sanırım; insanlar, ben dahil, tam anlayamamış gibi.

Eğer konu türkiyede bulunması zor bir parça almaksa:
Elimden sayısız pedal geldi geçti. Türkiyede bulamayacağın ama abdde bulma ihtimalin olan bir vintage pedal önerebilirim: JEN FBT Fuzz III. Ömründe çaldığım en çılgın pedaldı. Yanında iyi bir amfiyle 70'lerin muhteşem organik rock tınılarına ışınlıyor. Birlikte çalması çok keyifli.
 
Haklısınız başlığı biraz garip koymuşum. Aslında amacım şunu demekti. İş için gitmişken burada bulma şansımın az olacağı ya da fiyat farkının fazla olacağı ürün önerisi almaktı. JEN FBT Fuzz a bakacağım teşekkürler
 
Geri
Üst