saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum?
A alperdikmen 22 Aralık 2022 #1 saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum? Dosyalar WhatsApp Image 2022-12-22 at 19.22.18 (1).jpeg 157.1 KB · Gösterim: 37 WhatsApp Image 2022-12-22 at 19.22.18.jpeg 158.4 KB · Gösterim: 33
yucelyilmaz 22 Aralık 2022 #2 alperdikmen demiş ki: saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum? Hepsini görmek için tıklayın... Nalburda ne işi var hocam saddle vidasının solomusicankara.com gitarparca.com aliexpress vs...
alperdikmen demiş ki: saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum? Hepsini görmek için tıklayın... Nalburda ne işi var hocam saddle vidasının solomusicankara.com gitarparca.com aliexpress vs...
yucelyilmaz 22 Aralık 2022 #3 Hatta solomusic in sahibi Koray ile instagramdan iletişime geçip fotoğrafı gösterip sorabilirsin. https://instagram.com/solomusicankara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Hatta solomusic in sahibi Koray ile instagramdan iletişime geçip fotoğrafı gösterip sorabilirsin. https://instagram.com/solomusicankara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
A alperdikmen 22 Aralık 2022 #4 zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum.
zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum.
Dog The Bounty Hunter 22 Aralık 2022 #5 Bauhausa gidip deneyebilirsin sırayla. Olmuyorsa zorlama ama, deforme olur.
Sapiens 23 Aralık 2022 #6 alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Tünel'de Rıfat Türen'in dükkanı var orda bulabilirsin bu tarz parçaları
alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Tünel'de Rıfat Türen'in dükkanı var orda bulabilirsin bu tarz parçaları
A acemier 23 Aralık 2022 #8 alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Gerçekten Zuhal'deki adamlar bunu mu dedi. sjsjsjsjsjs Aktara git diyebilirlermiş. Şanslısın Son düzenleme: 23 Aralık 2022
alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Gerçekten Zuhal'deki adamlar bunu mu dedi. sjsjsjsjsjs Aktara git diyebilirlermiş. Şanslısın