Neverland(dreamtone)

90'LAR GECESİ

YOLCU BAR-Kızılay Ank
20:00'dan itibaren
Klipler, konserler....
6 ytl (ilk içki dahil)

canlı canlı:
JOKER
Kulak pası silecek!

Grubunuza başarılar. :)

Not:
JOKER
Her cuma 22:00 Yolcu (Kızılay-Ank)
Her Çarşamba 23:00 Overall (Güvenlik Cad. Ayrancı-Ank)
 
www.dreamtone.net mükemmel olmuş. Tabii ki eksik taraflar var band bio ayrıntıları vs. gibi. Ama genel design ve işleyiş süper. Yabancı bir grubun web sitesi gibi. Sanki 20 albüm yapmış herkesin tanıdığı bir grubun sitesi...Başarılar. Umarım dünyanın en iyi gruplarından biri olursunuz kendi tarzınızda.

The Dark Rider :twisted:
 
olm oganalp merakla beklediim konserinize kaydimiz dolayisiyla gelemiyorum. küfür etcem ya hay a.. ulan var ya nasil da istiyodum biliyomusun... neyse baska sefere konserlere devam ha
 
Az önce Odtü'deki konserinizdeydik.

Ses düzeninin tüm aksaklıklarına rağmen güzel bir konser sundunuz, kutluyorum.

Özellikle Efe'nin hareketliliği çok hoştu :)

Ne de olsa sahne tecrübesi var çocuğun :)

Başarılarınızın devamını diliyorum
 
Çok iyiydiniz dostlar... Ama sahnede az kalmanız beni üzdü... Çok eğlendim siz sahnedeyken... Ayrıca davulcunuzu çok beğendim, Crow06 ile ağzımız açık izledik... ;)
 
Canlıda izlemek istediğim bir gruptu Dreamtone,son 20dklık kısma yetişebildim maalesef :( Tahmin ettiğim gibi gayet iyiydiniz, zaten o demoya da böyle performans yakışır ;) Ama mekanın akustiğinden ve ses sistemiden dolayı temiz müziğiniz biraz karambole gitti ve leadler çoğu zaman iyi duyulmadı.Daha iyi bir ses sisteminde bir kez daha dinlemek üzere... :)
 
Zaten 20 dk. falan çıktılar sanırım... Saate bakmadım ama... Ya öyle ya da eğlenmişim, zaman çabuk geçmiş... :D
 
Selam;

Destekleyen herkese teşekkür ederiz. Sahnede yaklaşık 40 dakika kadar kaldık ancak playlistimizden, organizasyonun saatlerinin kaymasından ötürü, bir parça çıkartmak zorunda kaldık. Biz çok eğlendik, sizleri de eğlendirebildiysek ne mutlu bizlere.

Kendinize iyi bakın;

Oganalp
 
Geri
Üst