Kampüsistan

kalkmadı di mi yayından bu dizi.. devamı var mı bilen varsa merak ediyorum .. ekim mağdenden haberi olan varsa çok sevinirim.. o diziyi o çocuk için izliyorum diyebilirim..
 
Kuşadasına bizim oralarda çekildi diye izledim..Böyle öğrencilik olmaz abi..Her gece jade beach cluba giden öüğrencimi olur be..Yda şu tanesi 50 milyonluk yastıklarla hamaklı bahçeli evi olan..Çok yapmacık bi diziydi ama oyalanmak için izliyodum..Daha doğrusu şu cem diye bi eleman vardıya onun için izliyodum..Kaldırılmış duyduuma göre iyi olmuş millet üniversite yaşamını kampüsistandn ibaret sanıyodu..Türk gençliğinin hali :cry:
 
izlemedim izlemem izletemezler izleyenlere de saygım yok var aslında ama yok gibide :twisted: amerikan vari herşey zaten...wcde bile amerikan tarzı mıçmaya alıştırcaklar bu milleti...
 
öğrenci dizisi deyince benim aklıma trt de ki 7 numara gelir hem yapmacık değildi hem de oyuncuların hepsi tiyatrocuydu! kampüsistan da ki gibi yakışıklı erkeklerle güzel kızları bir araya doldurmamışlardı! :evil: :twisted:
 
DİZİ NIN CEKIMLERİ BİTTİ.ama kalan yanı hali hazır cektikleri bolumleri yayınlamıolar nedense.

kanal d sezon basında dizileri arasında gostermıstı ama yok.

KIZLAR YURDU VARDI BİR ZMAANLAR ONLAR NASILDI:)

COCUKKEN İZLERDİM BEN :)
 
hersey (1-1)[bu da analizI dersi etkisi :) ] gercekle dogrudan ilintili olsaydı cok sıkıcıı olurdu diye
dusunuyorum.bence piyasadaki seyredilebilecek en
guzel turk dizilerinden biriydi.hic kacırmazdım.ben de diziye noldu cok merak ediyorum.
kanal d iiyice cıvıtıp nerde abuk dizi var onu cekip yayınlamaya basladı.zaten dizi lerinde suyu cıktı.suan seyrettigmi hic bi dizi yok 1-2 istisna dısında
bkz.x files,malcolm...,er,scrubs
 
Geri
Üst