Vortex Of Clutter (Thrash/Death) Seyh Bedreddin(Single)Çıktı

2008 yılında Özgür ve Zafer tarafından temelleri atılan V.o.C; Ankara’lı grup Solitude basçısı Özkan’ın da gruba katılımıyla vokalsiz olarak çalışmalarına başladı.
Askerden dönen Güneş’in ritm gitarları üstlenmesi ve basları Expectation bassisti Furkan’ın devralmasıyla grup şu an ki çekirdek kadrosunu oluşturdu.

2008 sonlarında Fransız vokalist Benjamin Ouazana’nın vokallere geçmesiyle kadrosu tamamlanan grup, İstanbul’un muhtelif rock barlarında konserler verdi.

Vortex Of Clutter şu sıralar; ülkesine kesin dönüş yapacak olan Benjamin’in görevini devralacak bir vokalist aramakla meşul. Grup ayrıca 2009’un yaz aylarında yayınlayacağı ilk demoya hazırlanıyor…


http://tr-tr.facebook.com/pages/Vortex-Of-Clutter/25844069434

www.myspace.com/vortexofclutter adresinden kayıtlar dinlenebilir..
 
grubumuzun şarkılarını last fm üzerinden indirebilirsiniz.

Last Fm : http://www.lastfm.com.tr/music/Vortex+Of+Clutter

myspace de iki bestemiz mevcuttur. taze eklendiler. beğeneceğinizi ümit ediyoruz. biz beğendik.

grup biyografisine ekleme yapmak gerekirse; bugüne kadar başta Death olmak üzere Kreator, Sodom, Sepultura, Annihilator gibi birçok gruptan coverlar yaptık ve konserlerimizde çaldık. coverlarımıza devam ediyoruz tabii ancak, beste yapmanın, üretmenin dayanılmaz hazzını ayakta kalmanın kesin zorunluluğuyla birleştirdik ve kolları sıvadık. hızla beste çalışmalarımıza devam ediyoruz. çok yakın zamanda yeni besteler myspace ve last fm e eklenecektir. Yaza doğru da güzel bir V.o.C. demosu sunma hazırlığı içerisindeyiz sizlere.

görüşmek üzere...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Vortex Of Clutter’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı parçaları bir arada topladığı “Evarlasting Journey” isimli demosu dinleyiciye sunulmuştur. Demoyu Myspace sayfamızdan dinleyebilir ve aşağıdaki linkten indirebilirsiniz :
http://rapidshare.com/files/242272154/V.O.C_-_Everlasting_Journey.rar

5 kişi olarak başladığımız yolculuğumuzda şarkıların oluşumu ve söz yazımı sürecinde büyük emeği geçen dostumuz ve eski vokalistimiz Benjamin Ouazana ile birlikte kaydettiğimiz demo bizim için bir ilk olması açısından ve Benjamin ile kaydettiğimiz ilk ve son kayıt olması açısından büyük önem taşıyor.

Ayrıca demo’daki intro ve outro kısımlarının ve september 80’nin videosunun hazırlanmasında büyük emeği geçen Tamer İsli’ye sonsuz teşekkürler. Kendisinin müziğine kulak kabartmak isteyenler http://www.tamerisli.com ‘u ziyaret edebilirler.


Demo kapak fotoğrafı için ise Gökhan Yaşar'a teşekkürler..
Demoyu basılı olarak edinmek isteyenler [email protected] adresine mail atabilirler.

Demo'dan ''September 80'' adlı parça için hazırlanan klibi ise http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=102253814424 adresinden izleyebilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Seyh Bedreddin (Single) Çıktı :

http://rapidshare.com/files/292571821/V.O.C_-_Seyh_Bedreddin.rar

10533_153668064434_25844069434_2453586_863758_n.jpg


Bizim tarihimiz ırk ve kan takibatıyla ulaşılan kişi ya da toplulukların başlattığı bir tarih değildir.

"Bizim" tarihimiz mutlak olduğuna inanılan güç odakları tarafından katledilen ya da daimi baskı altında tutulanların tarihidir.

Ölümlerden yeniden doğacakların tarihi...
 
Geri
Üst