Siddhartha benim yıllarca ama yıllarca kasedini aradığım bir gruptu.. en sonunda unkapanındaki ada müzik plak şirketine gittim ve cd sini aldım ve ister inanın ister inanmayın zor bela tozlu raflardan buldular.. inanın abartmıyorum çünki gerçekten üstünde bir karış toz vardı.. bu grubun radyodan sadece bir şarkısını dinlemiş ve bir kasete kaydetmiştim..
Desert diye bir şarkı !.. inanın bana mükemmel ötesi bir şarkı.. Hala dinlediğimde tüğlerim diken diken oluyor !.. Radyo D de o zamanlar Pazar akşamları Kara Leke programı yapıyordu
Sevgili; "Güven Erkin Erkal" ve onun programında cızırtılı cızırtılı şarkıyı çektiğim kasetten dinledim hep.. şimdi cd si mevcut.. inanın bana harika.. bu gurubun dağılması çok ama gerçekten çok üzücü

grubun albümü gerçekten harika ve bulmanızı tavsiye ederim.. şimdi vereceğim linkte bu şarkının mp3 ünü çekebilirsiniz.. inannın bana ben bu şarkı yüzünden cd nin peşine düşmüştüm.. çekipte inleyenlerden görüş almak isterim.. hatta elimde olsa bu adamlar için ankaraya yürüyelim bile derdim...
http://www.uzayajans.com/siddhartha-desert.zip