Extreme davul seti hakkında?

I

Inhuman

Herkese merhaba bir sorunuma çözüm ararken bu forumu buldum ve üye oldum.Burdan birilerinin bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Davul seti almayı düşünüyorum ve araştırırken extreme diye bir marka buldum ama daha önce bu seti kullanmış yada bunun hakkında bir fikir sahibi tanıdığım yok. 8 parçalık bir set görüntüsüde oldukça güzel ve amerikan malı fakat davullar + ziller + tabure 385 dolar gibi bir fiyat, bu kadar ucuz olması düşündürdü beni. Üzerinde orta ve ileri seviye için yazıyor ama bilemedim :) bu set hakkında bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim. Kalitesi nasıldır iki gün sonra elimde kalırmı vs.. Simdiden tesekkür ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Whiskas demiş ki:
Extreme Amerikan değil Unkapanı markası :D Hangi ülkede yapılıyor bilmiyorum ama, ucuz olduğuna göre sen düşün.
:) valla mantıklı heh bizimkiler yapar üstüne birde made in USA yazarlar hehe :)
 
Extreme sadece istanbulda birleştiriliyor. Bu unkapanı muabbetide sıkmaya başladı parçalar geliyor istanbula toplanıyor, kontrol edilip satısa sunuluyor. Lütfen bilmediginiz markalar, aletler hakkında gereksiz yorumlar yapmayım. Bende kullandım diyip (sapı odun gibi kalın,telli odun resmen, istanbulda üretiliyor, sunta la o ) diye sallayan şahsiyetler gibi olmayın lütfen. Anlamadıgın, bilmedigin alet-aletler hakkında yorum yapma
 
O sözüm ona "Made in USA" Extreme müzik aletlerinin gerçekten USA üretimi olduğunu bana kanıtlayabilir misiniz? Bir web sitesi falan da yeter üretici hakkında. Ayrıca ben sadece markanın menşei hakkında bilgi verdim. İyi veya kötü demedim. Denersiniz, beğenirseniz alırsınız. Bu kadar basit.
 
Made in USA diyen var. Satan arkadaşlar bu şekilde satıyor. Çinde üretilen bir aleti bilmemne USA diye satamazsın. Satarsan da ancak işten anlamayana satarsın. Sanırım kişilerle bir alakan var. Ben dandik demedim mesajlarımda, sana göre iyiyse alırsın diyorum.

Yine de, markası USA bilmemne diye devam edebilirsiniz. Hani bu firmanın web sitesi, adresi, telefonu? Nasıl bir "USA" markası bu? :) Size hayırlı işler dilerim.
 
Ne diyosun arakdaşım ya. Görende ben üretiyorum pazarlıyorum sanacak git işine... Bunların pazarlama olayı oldugunu anlamayacak kadar küçük degilsindir sanırsam. Extreme usa mış. İsterse extreme ırak yazsın. Dedigin gibi begenirim alırım. Bu dediklerin bicok markadada var fender squer vs.... gibi hayırlı satışlar
 
Pazarlama oyunu olduğunu biliyorum ve bunu anlatmaya çalışıyorum ben de zaten. :) Niye böyle çıkış yaptığını da anlamadım. Ya demek istediğimi anlamadın, ya da kendini anlatamıyorsun. Neyse ekstıriiim tartışmaya giremeyeceğim. Davulcu arkadaşım madem bütçene uygun, git dene sonra kap git eve kur. :)
 
Whiskas haklısın şu günlerde biraz kafam bulanık kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Sigarayı bıraktımda balık gibi köpüklü kafam fazla üstüme gelme o yüzden. :) :D Evet dedigim gibi pazar kandırmacası bunlar ama anlatmak istedigim sadece bu extreme de degil. Genel olarak acepro, rockson ,extreme, sanchez, manuel raynmound vs... birçok marka ucuz ve adi olarak nitelendiriliyor. Ben 800$ ada acepro gördüm abi. Taş gibi gitar: YANİ GENEL ANLAMDA SUDUR: BÖYLE BÜYÜK YAZIYORUM AMA KLAVYE KAFAYI YEDİ ARADA GELİYO DÜN PASTA/BİRA DÖKÜLDÜ ÜSTÜNE :) UCUZ MAL ADİ OLARAK GÖRÜNÜYOR: YAZILMIYOR ARTIK BU KLAVYE İLE TUSLAR KARISYRYR
 
Geri
Üst