Satılık Ibanez Rg565 Genesis Vk

Takasa
Açık
Fiyat
14900
Para Birimi
TL
Merhaba saygı değer forumdaşlar,
Ben bu ibanezi yılbaşı akşamı stokta son kalan gitar olduğu için baya bir gas ilen, heves ilen, şevk ilen aldım. (Evet sepete ekleyip ala tıkladığımda kafam güzeldi, üstelik hiç param yok ve kredi kartımın limiti tükenmişti, limit arttırma talebi yapıp öylece sipariş vermiştim)
Japon ve sınırlı sayıda üretilmiş Genesis Collectiona ait bir seri, fiyatta gözüme makul gelince kaçırmak istemedim. Ters kafa, gövde rengi ile aynı renk dot markerlar, h/s manyetik dizilimi, maple tuşe, vampire kiss renginde yakışıklı ve pek kolay rastlanmayacak özelliklerde bir RG. He bide en çok sevilen original edge tremolosu var taş gibi mübarek sektire, sektire dive bomb at akord aynı sıfır noktasına geri dönüyor. Yani çalması keyifli, göz dolduran harika bir shred machine. Peki neden ilan açıyorum. Gel gelelim ben bu alletten nekadar hoşlansam da, yükselerek almış olsamda bu taraklarda bezim yok. Strat, Tele, Eclipse ve Horizon seviyorum. Öldüm, bittim satılsın gibi bir derdimde yok. Ama bu aleti daha çok sevecek harbi rgci, floydcu bir arkadaş var ise alsın, çalsın. Ben gitarı aldığımdan beri doğru, dürüst çalmadım bile mağaza da sıfır neyse aynı o şekil duruyor. Kâr etmek gibi bir amacım yok. Faturası e fatura şeklinde var. He zarar da etmek istemem fakat foruma özel bir küçük zararına böyle bir japon RG için makul sayılabilecek fiyat belirliyorum. Her yeri yara, bere içinde Rg2550 lere bile daha çok fiyat yazıyorlar. Malum sarı sitede her türlü, iş bilmez insanlar olduğu için fiyatı biraz daha yüksek yazdım.
Takas opsiyonları;
Single boyutlu Bridge Humbucker, single middle, single neck manyetikleri,
Wah pedalı,
Fender Mexico Telecaster,
Epiphone Kore ya da Japon Les Paul Custom,
Ltd deluxe sabit köprülü horizon ya da Eclipse serileri,
7 telli sabit köprülü Ltd, Ibanez
Duruma göre artı, eksi konuşulur.
Detay fotoğraf isteyen olursa gönderebilirim şimdilik elde olan fotoğrafları yükledim. Bana dm den ulaşabilirsiniz. Kocaeli Gebze'de ikamet ediyorum.

IMG_20230106_211019.jpgIMG_20230106_203523.jpgIMG_20230106_210815.jpgIMG_20230106_203501.jpgIMG_20230106_211111.jpg

Son düzenleme:
Son kalan mavisini de ben aldim. Gercekten harika bir gitar, fiyati da muthis.
Çok prestigede geçti elimden, eski seri 90lar rg550'de her iki seriden de daha başarılı buldum ben H/s olması da süper birşey dimi pick atarken ele takılan birşey yok bide gitara retro bir hava katıyor tam 80's metal machine 🤘 Fiyat zaten efsane artık bu fiyata ancak Endonezyalı Ibanez alınabilir ya da ikinci el yorulmuş, etinden sütünden sonuna kadar kullanılıp, sömürülmüş rg2550/2570 😁

Çok prestigede geçti elimden, eski seri 90lar rg550'de her iki seriden de daha başarılı buldum ben H/s olması da süper birşey dimi pick atarken ele takılan birşey yok bide gitara retro bir hava katıyor tam 80's metal machine 🤘 Fiyat zaten efsane artık bu fiyata ancak Endonezyalı Ibanez alınabilir ya da ikinci el yorulmuş, etinden sütünden sonuna kadar kullanılıp, sömürülmüş rg2550/2570 😁
HSS gitarin orta singleini kapattirip HS yapacak kadar HS hastasi bi adam icin muthis bir seri. Endonezya olanini da aldim, 90lar japonu denk gelirse onu da alacagim :D