kramer marka gitarlar

Kramer hakkında yapılan yorumlarda jackson'dan once var oldugu yazılmıs bu yüzden jason becker geliyor aklima acaba omu kullanıyordu bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba?marty friedman da olabilir :D
 
Kramer gitarlar 80'lerin unlu shred markalarindan biri. Eger USA mali kramer bulursaniz alin :)

Kramer iflas etti, Gibson isim hakkini satin aldi ve ayni modelleri uretti, bu arada kalitesini de dusurdu kendisiyle rekabet etmemesi icin. Mydukkan'dakiler ucuz Cin mali (o fiyat icin kaliteli oldugunu duymustum ama denemeden almayin bence). Hala ABD mali uretimleri var ama cok az. Elinizde Troy Stetina'nin Speed Guitar Mechanics kitabi varsa kapakta bir Kramer var.

Edi Van Halen en unlu kullanicilarindan biriydi (Sambora ve birkac kisi daha sanirim), EVH sanirim 90lara kadar Kramer kullandi.

Wiki'de vardir herhalde hikayesi. Bu da Kramer'in simdiki sitesi:
http://www.kramerguitars.com/Default.aspx

Su anda Cin'deki Epi fabrikasinda uretiliyor sanirim Kramer'lerin cogu.
 
Ben bi ara bu çin malı kramer gitarları deneme fırsatı buldum kesinlikle iyi gitar değil parasına göre ,onun yerine cort almak çok mantıklı tavsiye etmem klavyeleri çok kötü ,tonlarıda pek iç açıcı değildi..
 
kramer arkadaşında dediği gibi bir zamanların efsane gitar markasıdır.(steinberger, hurricane , hamer , charvel , bc rich) müzik mağzası işleten bir arkadaşla eski kramerlar üzerine konuşmuştuk şu an o kalitede az gitar üretildiğini söylemişti.tam bir shred gitarıdır.80leri ve 90 lardaki glam metal gruplarında bolca görebiliriz.yeni çin versiyonlarının fiyat performansı iyi diye duydum tabi denemeden almak olmaz.
 
Yeni Çin yapımı gitarlarını deneme imkanım daha olmadı malesef, fakat arkadaşım '84 Baretta Reissue modelini almıştı ve gerçekten çok güzel bir gitardı. Gibson manyetikli ve harmonikleri çok iyi veren bir gitardı.
 
1 Quadrail ve iki mini humbuckerli olan modelini denemiştim ben. Tonları shred için ideal sayılabilir. Cırtlak manyetikleri var, Death(grup olan) vari güzel tonlar yakalanabilir. klavyesi o fiyat aralığındaki cortlara göre bence çok daha iyiydi. Maple klavyeli ucuza alınabilecek güzel bir gitar bence.
 
Eski Kramerler gerçekten iyidir, kaçırılmaz. Queensryche'ın en çok kullandığı marka idi sanırım. Ama, kişisel görüşüm; yenileri sanki işçilikten ve malzemesinden çalınmış ucuz inşaatlar gibi geldi bana.
 
Geri
Üst