İstanbul "Online Jamming" için vokal başta olmak üzere tüm arkadaşlar buyursun

Evet, hemen söyleyeyim: internet üzerinden metronom ile gecikme olmadan çalmak mümkün. Gerçek zamanlı bir sistem değil ama çalışan halinde bir doğaçlama ortamının temel fonksiyonlarını yerine getirebiliyor. Gerçek zamanlı olmadığı için sadece doğaçlama müzikle çalışıyor, ortamdaki çalınanı dinleyip ona uygun müzik üretebilmeniz gerekiyor, olay bundan ibaret.

Şu an düzenli çalışmalara katılacak bir davulcumuz mevcut, içeriğin daha derli toplu hale gelebilmesi için vokal-sunucu gerekiyor, zamanla içeriğin gelişeceğinden eminim çünkü bu bahsettiğim ortam (NINJAM) yıllardır bu şekilde çalışıyor.

Herkese açık odalarda dünyadan denk gelen insanlarla da çalışmaları sürdürebilirsiniz, böyle bir doğaçlama müzik topluluğu zaten var ve işliyor. Hem bu şekilde çalacak hem de bizden bu işi düzenli doğaçlama müzik yayınlarına çevirecek arkadaşlara sesleniyorum, buyrun denemesi bedava :)

Reaper içinde reaninjam eklentisi ile nick yazıp bağlanabiliyorsunuz, başka daw kullanmak isterseniz JamTaba diye bir uygulama indirip vst ya da standalone olarak kullanabilirsiniz.
 
Geri
Üst