Metaroth

Albüm İzmit'te Ivır Zıvır da satılıyor. Ayrıca İzmit'e cok da sıkı bir Metaroth dinleyici kitlesi de mevcut. ...

Ivır Zıvır'dan :!: Meta non Grata'yı bulabilirsin.
 
Siteden Hell Racer sarkinizi indirdim, boylece dinleme sansi buldum.. Halihazirda calacaginiz Rock Republic konseri disinda, Bursa'da yakin bir zamanda konser var mi..?
Basarilar.!
 
bursa'da yakın bir zamanda konser olabilir.. kesinleşmiş birşey yok henüz.. siteden, forumumuzdan ya da turkrock.com forumlarından takip edebilirsiniz.. sevgi&saygı..
 
albüm güzel.yan flütlü şarkı var bir tane "dirge" idi adı galiba..
ama soliste tam olarak alışamadım .evet solist biraz garip geliyo.
aslında çok nu-metal sevmem ama müzik fena değil ..
 
Merhabalar.. Metaroth uzunca bir aradan sonra tekrar Bursalı dinleyicileriyle buluşuyor...

HEADBANGERS NIGHT
-------------
-Suspect
-Metaroth
-Minigun

Yer: Çaçaron (Bursa)
Tarih: 24 Haziran Cuma
Saat: 21.00
Giriş: 7.5 YTL + 1 Bira
 
albüm 1 i türkçe olmak üzere 11 şarkıdan oluşuyo. klip de zaten "kanma" ya çekildi.. bu arada 24 hazirandaki konsere önemli bi mazereti olmayan herkesi bekliyoruz. güzel gece olacak..
 
klibi herhangi bi siteye koymayı düşünüomusunuz?
Bakmadım ama heralde manisada yoktur albümünüz...
Dirge çok dikkatimi çekmemişti ama hell-racer süper
 
baya bi övgü duydum ama yok işte fear factory,machine head ayarında fln diye ama kararsızım.çok da dinleyemedim.işalla öyledir de adam gibi bi grubumuz olur. 8)
 
klip bu gece yuxexes'de döndü.. en yakın zamanda www.metaroth.com 'a da ekleyecegiz. Bursa'daki arkadaşları 24 Haziran'daki Headbangers Night'a ,yok gelemeyecegim diyenleri de Istanbul Rock Republic Festivali'ne bekliyoruz...
 
24 Haziran ...

Bir kac dakika önce ilk kez klibimiz, TV de yayınlandı. 8 yıl öncesinden bu noktaya kadar gelebilmek için cok cabaladık. Daha yolun basındayız ama ilkler her zaman cok hos duygular barındırıyor.

Meta non Grata kayıtları altı günde gerceklestirilen kompres bir albümdü. Kayıt asaması, mixi, basımı , antlasması vs. hepsi problemli oldu.

Evet machine head ve fear factory ile kıyaslayanlar, benzetenler var, bunların cogu sadece Meta non grata ele alınarak söylenilmiş sözler degil; Metaroth'un sahnede de bambaska bir grup oldugunu izleyenler bilir, M.N.G. bir baslangıctı.
Ayrıca Metaroth Türkiye'de ki İLK MODERN METAL grubur !

Bomba gibi bir yeni albüm hazırlıyoruz. Bu sefer eldeki imkanlar 2002 yılına göre cok daha iyi. Aksilikler olmazsa(ki bunlara alısıgız) vokalinden gitarına her noktasında , tam bir Metaroth göstergesi olabilecek bir albüm olucak.

24 Haziran Cuma gecesi , Bursa'nın en iyi Metal grupları, Headbangers Night için bir araya geliyor. Suspect ve Minigun , Metaroth ile beraber sahne alacak. O gece ilk kez yeni albüm için hazırlanan besteleri de sahnede calmayı planlıyoruz.

24 Haziran Cuma gecesi Bursalı eski-yeni tüm rocker ları Headbangers Night'a bekliyoruz :!:
 
Geri
Üst