Metaroth

selam arkadaslar!!
Arkadaslar "Lordi" cover ı bekliyorum mumkunse!!
Sanki bi ara birşeyler duydum bunu calcagınıza dair :):):):)
kolay gelsin...........
 
Ohaaaa diyorum, baska bir sey diyemiyorum.

Yani fısıltı gazetesinin bizim muzikte bile bu kadar mı gücü olur :roll:

Kaynak cok saglamıs, tebrikler. Ama merakta etmedim degil,nerden duydun :?:
 
Ankara'ya da gelin. Oy atmış biri olarak Lordi coverınızı dinlemek isterim. Ya da boşverin coverı, siz yine de gelin Ankara'ya. Hatta Suspect ile gelin. Burada da Self torture var. Ekip tamam işte.
 
fullthrottleson5oj.jpg
 
güzeldi güzeldi. tebrikler. keşke 2. gitaristiniz de gelebilseymiş ama tek gitaristle yaptınız yapabildiginizin en iyisini.

ama bence rap-vokal tarzı biraz kısa tutulmalı şarkılarda. vokal cok iyiydi akşam..

zeytinlide en gaz grup siz olacaksınız. umarım güzel bir de cover hazırlarsınız .. lamb of god mesela cuk oturur..
 
selamlar...

zeytinli rock festivali'nde cumartesi 2. grup olarak sahneye çıkıyoruz. tam olarak saat kaça geliyor bilmiyorum. denizden çıkıp duşunuzu aldıktan sonra yeterli vaktiniz kalıyor onu biliyorum bir tek.

tekrar eskişehir'e gelmeyi çok isteriz.ama şu anda görünen bir organizasyon yok. eğer olursa yine buralardan haberini veririz.

zeytinli'de görüşmek üzere...
 
Zeytinli

Zeytinli'de ki bütün izleyenlere ve kafa sallayan, azan, cosan tüm kardeslerimize cok cok tesekkurler !!!

Tum aksiliklere ve sorunlara karsı size iyi bir sov izlettirmeye calıstık. Yakında fotolara yer vermeye calısacagız.



Not: Soundcheck yapmadan sahneye cıkmamıza neden olan tüm organizasyona ve sorun cıkartmak icin elinden geleni yapan sahıslara ragmen, tüm calısan arkadaslara ayrıca tesekkurler !!!
 
soundcheck yapmamanız cok kotu oldu. gitarlar ,ozellikle davul falan iyi değildi ses bakımından.ama bu zaten festivalin genel haliydi.. guzeldi. azdık gene de. vokal gene cok iyidi .

"kafa sallamayanı s.kiym" beyenatı da ilginç. sahalarda görmek istemediğimiz hareketlerden bunlar. bırakın rahat rahat izlesinler isteyenler de.
 
vallahi eskişehir de dinledim ilk kez bu sene.çok begenmiştim.hatta velvet revolver ı da duyunca onlardan dağtmıstım resmen :) gerçi pek az kişiydik konserde ama sanırım reklamla ilgili bir sorundu. zeytinlide çıkan en gruplardan biriydi.çaldıkları şarkılar kadar ,sahne sovunun da önemli oldugunu tekrar anladık metaroth vesilesiyle.ben gitaristin sapka gözlük takım olayına bayıldım.boynumuz tutuldu sayelerinde.ayrıca yeni sanırım gitarist gayet yakısmıs gruba:)
bu arada bir eleştri yapayım kliplerini isleme fırsatım oldu ve sarkı pek olmamış gibi geldi bana.. yolunuz açık olsun.
 
Geri
Üst