Metaroth

Headbangers Night

Metaroth yaklasık bir yıl aradan sonra Bursa'da tekrar sahne alıcak. Konsere saatler kalmıs durumda.
Ayrıca albüm cıktıgından bu yana da Bursa'da ki ilk konserimiz olucak.

Gece de Kanma'nın klibinin yanı sıra, yeni albüm için hazırlanan bazı bestelererde ilk kez repertuara dahil oldu :!:

Tüm Bursa'lı Rock severleri konserde görmek istiyoruz. ( İzmit'ten de gelen bir tayfa söz konusu, aslında olayı Bursa ile de kısıtlamamak lazım )
Suspect , Minigun ve Metaroth Cacaron'u bu gece saat 21,00 itibarı ile sallandırma projesinin nihai sonuca ermesini beklemekteyiz.
Hayırlı olsun
 
selam herkese. forumu takip ediyorsan fevziciğim ilkbahar gibi mail atacaktın bana ama atmadın. sana ulaşamadım. bizim stüdyoya gelecektiniz kayıda ama o da olmadı galiba. umarım buradan ulaşabilirim sana. açıkçası hangi konuda mail atacağını da unutmuşum :D
geçen sene serdar öztop resimli konserinde tanışmıştık da, ben seni bu sene mayıstaki ihsanlı konserinde de tanıyamamıştım. ya çok mahcubum sana karşı valla :D tekrar herkese selamlar.
gökhan.
 
Cengiz (deli grubu) varken daha bir güzeldi grup ama güray bence hala iyi götürüyor. ikinci albüm cikacakmis bir dergide okudum ama ciktimi hic bilmiyorum. haberi olan varsa bi zahmet.
 
konserler nerde olcak CQC? sizi öve öve bitiremedim burdakilere (ankaradakilere).. bursadak uludagdan süper insanlar süper müzik yapiyorlar diye. 15-16 ekimde nerde olcagini yazarmisin. gec girdim baya foruma tatilde bakamadim.
 
13 Kasım Ankara Rock Station Festivalindeyiz...

CQC'ye bırakmadan ben hemen cevaplayayım, 13 Kasımda Rock Station Festivalinde Saklıkent'te sahne alacagız. :metalhead Ankara için en yakın konser tarihi su an için bu gözüküyor. ( 15-16 Ekimde ki konser 13 kasımda ertlenedi yani :roll: )

13 Kasımda Saklıkent te seni ve bütün arkadaslarını bekliyoruz. Hatta beraber takılalım :icelim eglenlim ...

İkinci albüm calısmalarına gelince; albüm daha cıkmadı öyle bir durum 2005 için söz konusu bile degil. Calısmalar son sürat devam ediyor... Ama Aralık ayı gibi yeni albümden bir kac sample örnegini kendi resmi sitemizde sevenlerimize sunma planı var simdilik...
 
acroth ankarada bi beleş dergi yayınlanıyor fanzin tarzı grup albümleri tanıtıyor orda 2 ay önce baktığımda albüm çıkmak üzere diyordu. atlantis plaktan sanırım . umarım bian önce çıkar. bu arada sanırım deli grubu(cengiz) da geliyor o konsere saklıkenttekine yoksa farklı bir konsermiydi hatırlamıyorum ama ankarada heryerde bu posterler var. yarın bakar iyice ögrenirim. kasıma alınması kötü olmus. bir uludagli oldugum icin gurur duydugum bir grup metaroth merakla bekliyordum. bayadır dinleyemiyorum en son holiday inn.de dinleyebilmistim. mutlaka gelecegim.
 
Album cıkalı 8 ay oldu ...

Selam, albüm cıkalı 8 ay oldu....

Hayri'den ve daha bir cok Ankara'da ki music storelardan Meta non Grata'yı bulabilirsin...

Evet DEjavu daki konseri hatırlıyorum. Hatta ara sıra grup elemanları ile de konusuyoruz o zamanları. Metaroth'un en cok eglendigi ve en yüksek alkol oranı ile cıktıgı (bu kesin) konserdi. Ama cok eglenmiştik yaaa ...

13 Kasımda ordayız...
Ankara ilk defa Metaroth ile tanısacak diyebilirm. Cok fazla arkadasdan da mail geliyor. Umarım her sey güzel olur. Sahne, ses sistemi ve katılım !!!
 
Bana kalırsa metaroth gerçekten çok sağlam bir grup.Bursadan çıkmaları belki dezavantaj ama gerçek türk metalcilerin çoktan keşfetmesi gereken bir grup.

iyi dinlemeler...
 
Doğu YUCEL Blue Jean ;

Ozgun ve ofkeli tarzıyla METAROTH ilk dinleyişte dinleyiciyi avucuna alıyor ve zıplatmadan,kafa sallatmadan bırakmıyor.

Güen Erkin ERKAL ;

METAROTH bu albumle muhalefet ve kabullenememenin taze gucu olarak ortaya cıkıyor!

9,5/10 Rock STATİON;

Uzunca bir emegin ürünü olan ve mutlaka kulak verilmesi gereken bir album META NON GRATA!
 
hmm soadpsycho.. bizi seviyorsan lutfen soad u sevme ya da soad u seviyorsan lutfen bizi sevme. bu kadar katı dusunceliyiz bu konuda. ne derseniz diyin ama bu boyle biline.

neyse.. herkesin bayramını kutlamak icin girmiştim. yine dellendim....
 
Geri
Üst