Metaroth

ACRoth demiş ki:
Belge ve kanıtların tek tek toplarlanmasını istiyorsunuz. Hala inatla bu grubun ne amaçladıgını anlamak istemiyorsunuz sanırım, bir kabullenememe durumu var sanki...

Neden onlar için alınan tavır, Yunan yada İngiliz grubuna alınmıyor? Siz kac tane boyle Anti - Türk Fasit grup gördünüz? Yok dgeil onlarada Grave Digger gibi aynısı yapılır. Cunku kimse bu sekilde acık acık ve karalama kampanyası yürütürcesine Türklere karsıt bir politika yütürmüyor.

İki bayrak vs. bahsetmişsin; O zaman gecen yıl Soad'ın Ermeni Soykırımı için calısama yürüten bir dernege yaptıgı bagısı nasıl degerlendiriyorsunuz? Lütfen bunu cevaplayın!

Madem oyle neden 98 yılında basın acıklaması da yaparak ,Türkiye'ye gelmediler? Lütfen kendinizi kandırmayın. İşte zamanla Türkiye'ninde işlemdigi suçları kabul etmesini saglamak istiyorlarlar. 50 yıl sonra da bugunler için Kürt katliamı yapmıstınız diyecekler. Bu böyle. Milliyetcilik ile yada baska hiç bir idolojik görüsle bunun alkası yok, biraz Tarih bilen herkes bunu kavrayabilir.

Bugun bütün Amerikan gencligi Soad sayesinde Türklere ön yargılı bakıyor; bundan etkilenen de var, etkilenmeyen de.

''Camel'' bir Japon firmasının sigarası ama, Dünyada iyi yada kötü Türk ürünü olmak ile reklam yapan dogru yada yanlıs bir sekilde tanıtım saglayan bir ürün. Soad acık acık söylüyor! Sokak da bile Camel sigası içenleri bu sigarayı içmeyin diyerek uyarıyoruz bunuda ''Dont smoke this Turkish shit'' diye soyluyorlar, Kerrang da roportaj verdiler.

Ortada onlarca örnek var! En basta daha dünyaca ünlü ir grup olmadan once gelmemeleri var. Bir iki iyi niyet göstergesi olması ki bunlara inammak gercekten zor; Soad'un yarattıgı canavarı masum kılmaz.

Gecmişte yapılan hiç bir seyi tavsip etmiyorum. Yapılanlarında hepsi yanlıs idi. Bugun bu cocuklar Anadoluda muhtelen Kayseri de dogmus birer türk vatandası olabilirlerdi ama acımasız politik oyunlar iki milletin kardesligini ne hale getirdi.
Bugun hala bunu kasıyan bu grup ve hala kin tohumları eken insanları dinleyin kardesim , sevin sadece kendinizi kandırın. Ne vazgecilmez bir grupmus...
Soad Türkiye'de bir dergide posteri verildigini duysa herhalde bundan cok büyük zevk duyardı, yapmak istediklerini catır caıt yapıyorlar. Onlar acısından büyük basarı.
Soad California'da ki Ermeni Cematinin destegi ile ilk yıllarda büyüdü ve bu destekle sıyrıldı. Gecmişteki dergileri kurcalayın. Ama bunun için yaşınızın 1995-2000 yıllarında ki medyayı takip edebilemeye müsait olması gerekir.

Eger bunları da biliyor ve dinliyorsanız, nasıl İstiklal Marşı söylüyorsunuz ?
cvp istiosun ok o zamn cvp şu sen o adamların cdlerini alıosan bn de kınarım ama bn mp3 indiriorum ya da biyerlerden korsanınnı buluyorum böylece para kazandırmıyorum.adamlar ermeni elbette bağış yapacak aynı şey sizde de olsa siz de yapardınız ama şöyle bir durum var bu mesele çok fazla abartılıyor biri bi kuyuya taş atıo gerisi gelm,io adamların o 4 adamın bana türklerden nefret ediyoruz ya da ne biliyim küfür ettikleri(türklere karşı)bir video gönderin herşeyi kabulleneym
eğer sen benim istiklal marşı söylememi ya da türklüğümü buna göre kıyaslıyosan sana söyleceğim hiçbirşey türklük bunlar kıyaslanamzzzzzzzzz :!: :!: :!:
 
systemm_ demiş ki:
ya siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz galiba ben para kazandırmıyorsam o adamlara ne gbi bi çıkarları olabilir ki benden ve bu çok fazla büyütülüyor müziğini dinlerim yoksa o ingili zbu yunan şu böyle dersem ırkçılık yapmış olurum bn böyle düşünüyorum sizin de ya metaroth ya biz demenizçok saçmaaa

ahmet kardeşim, izninle cevap veriyorum.

systemm_ kardeşim , bu tartışmaya devam edeceksen soad forumunda devam et. metaroth a sorun varsa , başları ile beraber , ama soad ile ilgili sorularını soad forumunda hatta tatmin olmazsan google da arat.

zaten gördüğün üzere bir uyarı aldık. niye zorluyorsunki.

sevgilerimle,
murat
 
Soad yeter artık

Bizim Soad ile sorunumuz var. Burada kuru millyetçilik de yapmıyoruz. Kanıtlar ortada, git ara istedigin kanıtı bulursun. Kafanı kaldırıp bakman yeterli ama müziklerine olan sevigin senin gözlerini kör etmiş sanırım.

( Son bir kanıt aklıma geldi : Soad'un resmi sitesinde 4 yıl oncesine kadar alevler içinde yanan Türkiye Cumhuriyeti bayragı vardı :evil: ve Türkiye Cumhuriyetinin tarihte ve bugun gün ve gün yapılan insan hakları ihlalleri vb. sözde devlet suçları bülten seklide yayınlanıyordu)

Gory'nin ilk cıkısına hak vermemek elde degil. Metaroth elemanları benzer cıkıslar yapan her gruba tepki gösterir bu Soad a özel degil. Grave Digger'da , soad'da vb. bir cok daha ırkcı gruba da aynı tepkiyi verebilirdik. Soad'dan tiksiniyoruz ama bu tartısmamın içinde bulduk kendimizi.

Soad'un ne oldugu gün be gün acık ve net. Kendileride inkar etmiyor. Senin cd al almaman güzel, Ama bu ülkede o gruba para kazandıranlar var, onların kliplerini yayınladıları için telif hakkı ödeyenler var. T-shirtlerini giyenler var, bunlar Türk oglu Türk.

Murat Abim cok güzel bir örnek vermiş, Yahudi olup da Nazi bir grup dinliyosan aynı sey. Ama herkes istedigi seyi dinlemek de özgur. Biz de fikirlerimizi belirtmek istedik sadece.

Umarım bir gün Metaroth ilerler ve büyür, Soad'a sahnede cevap verebilcek bir konuma gelir. Butun istegimiz ve calısma gayelerimizden birisi de bu.
 
Tamam siyaset konusunda uzatılacak birsey yok.Bir Türk olarak aynı gorusleri savunuyoruz savunmamızda gerekiyor.Fakat müzik evrenseldir.SOAD'ın izledigi Türk Düşmanı politikası ister isteemez insanda negatif etkiler yaratıyor.Oylede olması gerek.Biz onların sadece müzigi ile ilgileniyoruz.Her İnsan devletinin kalkınmasını saglamak için bağış yapar.Elbette sizde yaparsınız.Systemm_'e katılıyorum.Para kazandırmadıktan sonra...
 
tamam soad ile ilgili tartışmayı burda kapatalım. soad ile ilgili kerrang! dergisindeki yazıyı buraya yazıyorum bursa'da olup da bu belgeyi gormek isteyenler benle irtibata geçebilirler;

grubun yurtdışında yaptıgı "gerilla konserleri" nin bir günü anlatılmış. sabahtan akşama kadar kapıda yaşanan olaylar grubun yaptıkları falan... fotograflarla bezenmiş sayfalar ,hatta bir fotografta konsere girmek için sırada bekleyen bir amerikan gencinin elinde "fesli, bıyıklı, vahşi bakışlı, agzı açık fakat demir parmaklıklarla kapatılmış bir osmanlı erkegi" profiline sahip bir konser afişi mevcut. afiş "souls 2005" turnesine ait ve üstünde "comemoration of a forgetten genocide..." şeklinde devam eden bir yazı var.. 2 sayfa sonrasına gittigimizde ermenistan'la ilgili bir bölüm var. sayfanın tam ortasında içinde ermenistan devleti'nin haritası da bulunan bir kutucuk açılmış ve maddeler halinde ermenistan tanıtılıyor. yemeklerinden tutun da para birimine kadar. düşünün, bir müzik dergisi ama muhteviyatı bir atlasla eşdeğer. ama gözüme takılan bir nokta var ki bu beni çileden çıkarmaya yetti.buyrun;

"ninety years ago this month over one-and-a-half million armenians were tragically killed by the turk goverment of ottoman empire.as a result the majority of armenians in america are children or grandchildren of the survivors."

herkes ingilizce bilmeyebilir diyerek:

"90 yıl önce bu ay bir buçuk milyondan fazla ermeni osmanlı imparatorlugu'nun türk hükümeti tarafından trajik bir şekilde öldürüldü.bunun bi sonucu olarak amerika'da yaşayan ermeniler'in çogunlugu kurtulanların çocukları veya torunlarıdır."
 
8. Rock station Festivali

Bu hafta sonu 13 Kasım Pazar günü Ankara Saklıkent'teyiz.

Rock Station bu seneki formatına umarım bütün rock severler sırt cevirmez ve destek olurlar.

Bizler Metaroth olarak sonsuz destegimiz ve Ankara seyircisi uzun bir aradan sonra bulusma arzumuz ile orada olacagız.

Pazar günü :metal hep beraber devam ediyoruzzzz :icelim
 
Ben metaroth'u çok seviyorum.Bana gore Türkiye'nin en iyi nu-metal gruplarından.Kanma klibi ve şarkı harika olmuş.Ozellikle basve gitar uyumu harika.Vokal'de ayrı hava veriyor

konser turnelernizi yazabilirmisinz.Adana'ya da bekliyoruz burdada aşırı Metaroth ffanları var haberiniz ola

:)

Yönetici Uyarısı:Ardarda yazdığınız iki mesaj kirlilik yaratmaması için tek mesajda toplanmıştır.
 
apo048nz.jpg


İlk fotoğraf, devamı gelecek...
 
Geri
Üst