29 mart 2009 yerel seçimleri

metalcafe demiş ki:
Yav başlarım şimdi türbana ya. Türban demeyin abi. Türban diyince sanki tek muhabbetleri türbanmış gibi görünüyor. Türban konusunda muhalefetinde komplo teorileri etkili oldu 2ye bölünmede. Medya gaz vermese kimse korkmicak türbandan. Geçin artık türbanı millet açlıktan geberiyor. Kendime gitar alamıyorum yav. 2. el pazarında takas filan anam ağladı. Boss ds-1 ile sahneye çıkıyorum. Gitar, boss ds-1, Mg15Cd. Yani bu hakmıdır :D Şaka bir yana cidden benim tanıdığım herkes iflas etmiş durumda. AKPli olanlar ise milletvekillerinin torpilleri ile gayet iyi kazanıyor.



Bende aynı şeyi diyorum metalcafe :D Bırakın türban yasakmış bilmem ne..yasaksa yasak önce karnınız açmı onu düşünün..yok türban eylemi yok anayasada türban olsun falan fişman..Milletin uğraştığı şeye bak yw.. Adam karnını doyurmak için türban kadar mücadele vermiyor..yok demokratik hakkıymışta bilmem ne..ondan önce senin ne demokratik hakların var ki araman gereken farkında bile değilsin yw :D Millet devletin çanağına hortumu bağlamış kazanını dolduruyor sen başındaki bezi mesele yaptın be kardeşim yw .. ne millet şu bizim millet :D
 
yaa bırakın abicim konuşmayın, acaip sıkıldık artık şu muhabbetten, bir de yukarıda alıntı yapmış "sanırım bu ülkede değil başka yerde yaşıyom" diye. Tek derdimiz türbanmış gibi bütün gün aynı muhabbet, şu başlığa bile taşındı.
Dün de kemal kılıçdaroğlu siyaset meydanına katıldı, kızın biri aldı eline mikrofonu, ben tam içimden "eywah bu kesin türbanı sorar" dedim, hakkatten de onu sordu, yahu bu memleketin başka derdi yokmu, türbanlılar üni.ye girince kurtulcakmıyız, özgürlükler ve demokrasi bakımından tavan mı yapıcaz, napıcaz,anlamadım ki? babam mı böldü bu ülkeyi ikiye türbanlı türbansız laik antilaik diye, bundan önce ne zaman böyle bir kargaşa yaşandı, türbanı dayatmadan kaynaklanmıyor mu bu kargaşa?
sıyrılın artık şu kısır tartışmadan, dün kılıçdaroğlu "ne zaman siyaset dini alet etmeyi bırakır, o zaman türban kendiliğinden sorun olmaktan çıkar" dedi. Başımızdakiler oldukça din-türban siyasete alet edilceğine göre çok beklersiniz daha, getirmeyecektiniz akp'yi başa o zaman, geçmiş ola...
 
Geri
Üst