Taklit model üreten firmalar ve sahte gitarlar

arkadaşlar ,

şu siteden haberi olan var mı ??

http://www.zxcmusic.com/ProductInfo.asp?pid=80&t=13

adamlar çin malı ibanez jem , gibson , esp , fender vs. satıyorlar kesin çakmadır diye düşünüyorum ama resimleri görünce inanamadım açıklamalarındada alder gövde dimarzio evolution manyetikler , jumbo fretler sanki orjinal japon gibi yazmış birde bilgisi olan varsa bilgilendirsin

bu IBANEZ , FENDER , GIBSON ESP vs.. bu adamlara niye dava acmıyor resmen birebir kopyalamış çinliler
 
Gencler, dalgaya gelmeyin sakin. Bu gitarlar tamamen sahte. Uyduruk manyetik, kopruler, agaclar.

Birkac hafta once Gibson ve Fender'in onculugunu yaptigi bir organizasyon Cin polisi ile birlikte bu adamlarin birinin (China Bazaar'di sanirim) depolarini basti, herseye el koydu, adamlar tutuklandi. Bu ekonomik ortamda bir de guc bela kazandiginiz paranizdan olmayin derim.

"If it's too good to be true, then it's not true" :)
 
İsmi ve markası için hiçbir zaman gitar almam...Heleki kolpasını asla...Heves etmek heves ettiğin şeye kavuşmak ucuz yoldan almak değil yemeğinden kısarak gecelerini gündüzüne katarak almaktır.İşte o zaman gerçekten zevk alarak çalarsın gitarını...
 
smtzdmr demiş ki:
İsmi ve markası için hiçbir zaman gitar almam...Heleki kolpasını asla...Heves etmek heves ettiğin şeye kavuşmak ucuz yoldan almak değil yemeğinden kısarak gecelerini gündüzüne katarak almaktır.İşte o zaman gerçekten zevk alarak çalarsın gitarını...

aynen katılıyorum

sahte gibson olsa ne olur ton çıkmadıktan sonra

dünya kadar ekipman topladım

hepsini yemek paramdan kıstım
gezme paramdan kıstım

hepsi en ufak parça bile okadar kıymetli ki benim için



bence onemli olan kısım da o :)

kaldı ki aldınız diyelim o gitarları bence duvara asmaktan başka hiç bi işe yarmaazlar
 
Çok iyi olmuş kapanması. Sahte gitarlarda imha edilmiştir umarım. Bu gitarların piyasaya çıkması gitardan anlamayan arkadaşların başına bela olabilir. Görünüş olarak orjinallerinin tıpa tıp aynısı çünkü.
 
DaRtH_ErLiK demiş ki:
wolves demiş ki:
Çok saçma geldi bana.Yakında kapatırlar orayı.

Sacma olan ne? Orasi kapanali zaten kac ay oldu. Simdi de sahte gitarci 3 yil hapis cezasi aldi. Linki okumadin herhalde.

http://www.bazaarofchina.com sitesini diyorsanız hala açık ve hala düşük fiyatlarla gitar satmaya devam ediyorlar adamlar. tabii siteyi iyi inceler seri numarası görünen bazı gitarları araştırırsanız sahte olduklarını hemen anlarsınız.
 
buldular, gerçek gitardaki seri noyu kopyalıyorlar, iş bile değil.

ayrıca ben şimdiye kadar birebir tutturan hiç bir taklit marka göremedim. detaylara bakın arkadaşlar, özelliklere değil.

binding çok az daha ince oluyor, inlayler çok az geniş oluyor, gövde kesimi farklı oluyor, potanzlardna bir tanesi hafif içeride oluyor falan, bu tür detaylar ele verir bu gitarları.


sitede gördüğünüz fotolara da inanmayın, gider kendi sitesinden fotoğrafları kaydeder ben de koyarım sahibinden.com'a.
 
Geri
Üst